Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A futás jó feneket csinál,...

A futás jó feneket csinál, illetve vékonyit is?

Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék és arra gondoltam életmodot váltok de futok is. Viszont a fenekemet sajnálom hogy lemenne a futástol de hallottam olyat is hogy szép kerek feneket tesz. Mi igaz?
2013. aug. 28. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

le nem megy csak a zsír (az sem önmagában a futástól).

a kerek feszes fenék az izomzattól van, de a futás nem izmosít jelentősen, azért hosszú idő alatt meglátszhat. állóképességet ad és segíti is a zsírégetést. viszont a formássághoz -feszességhez izomzat kell ahhoz pedig erőgyakorlatok, akár crossfit jellegűek akár súlyzós edzés .

2013. aug. 28. 17:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatból tudom,hogy a guggolva járás nagyon megizmosítja! Izomlázad az lesz tőle de szerintem a leghatásosabb. Szőlőben dolgoztam és guggolva kellett egész nap dolgoznom...
2013. aug. 28. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:
11%

Az erősítés csinál jó segget.

Ehhez alap a guggolás, kitörés.

Egyébként remélem, hogy egy nő sem hizlalja magát lisztes kajákkal, tejjel, cukorral.. mert kár lenne a hátsókért.

2013. aug. 28. 17:28
 4/4 anonim válasza:
Nem vagyok egy karcsú alkat,a fenekem sem az.Egyszer egy srácot kérdeztem meg erről mit lehet csinálni,ő kondis volt persze.A guggolást ajánlotta és tényleg bevált,szó szerint kemény formás fenekem lett tőle.Egy bajom van csak,hogy speciel nekem a térdeim miatt vigyáznom kell,mert sajnos kattognak és nem mindegy,hogy hogy guggol az ember.De tényleg hatásos,persze ha napi többször pl 50-50et csinálsz az elején és feljebb viszed késöbb az szerintem jó.Remélem tudtam valamit segíteni.Hajrá guggolás,sok sikert neked. :)
2013. szept. 3. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!