Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen étrendet ajánlotok egy...

Milyen étrendet ajánlotok egy 14 évesnek?

Figyelt kérdés
Üdv! Nem rég kezdtem el futni, és olvastam, hogy ez mellett fontos az étrend. Nos nekem megfordult az a fejembe, hogy fejlődésben lévő szervezetnek nem tesznek jót a diéták, tehát.. milyen étrendet ajánlotok egy ennyi idős gyereknek? Futás minden nap van!

2013. aug. 21. 20:31
 1/5 anonim válasza:
Fogyni akar v csak egeszsegesen elni?
2013. aug. 22. 09:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Fogyni szeretnék
2013. aug. 22. 12:24
 3/5 anonim válasza:
Reggelire szénhidrátot vigyél be, mert attól lesz erőd. Ebédre húst/halat valamilyen körettel (ha zöldségköret, az a legjobb), vagy főzelékféléket... Ha nassolni akarsz, akkor tejberizst, esetleg Alpro Soya-s desszerteket vigyél be, mert az annyira nem hizlal és egészséges is. Vacsorára is főtt étel a legmegfelelőbb, például főtt tojás, párolt zöldségköret, de a joghurt is elég laktató már estére, ha még éhes vagy, igyál egy nagy pohár tejet :) És persze napközben vigyél be gyümölcsöt, mert attól garantáltan egészséges maradsz (a banánnal óvatosan).
2013. aug. 23. 14:54
 4/5 anonim válasza:
En 12 evesen hiztam el pajzsmirigyalulmukodes kovetkezteben. Most 15 vagyok, kb tavaszra sikerult lefogynom. Sokmindent probaltam, sportoltam ket evet, nem segitett. Egeszsegesen ettem, nem segitett. A ketto egyszerre sem segitett. Vegul megelegeltem es nem ettem kb semmit, reggelre egy zsemle, ebedre par hus zoldseggel vacsorara 1-2 virsli ketchuppal. Kb ennyit max egy nap. Az elejen eleg nehez volt, mert mindig ehes voltam, aztan osszeszukult a gyomrom, igy mar nem gaz, egy eve nem sportoltam semmit, sot volt h 3 honapig fekudtem mert eltort a labam
2013. aug. 24. 12:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyonszépen köszönöm mindenkinek :) sokat segített
2013. aug. 24. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!