Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Futás 14 évesen? (többi lent)

Futás 14 évesen? (többi lent)

Figyelt kérdés
Üdv! Nem rég jutottam el arra a pontra, hogy fogynom KELL! Akarat, meg minden most van hozzá. 170 cm vagyok, és ehhez 84 KG. Szerintem ez sok, és ha tükörbe nézek nem tartom magam valami szépnek, tehát fogyni akarok az a célom, hogyha belenézek a tükörbe csinosnak tartsam magam. Hasam is van azért rendesen. Az lenne a kérdésem, hogy 14 évesen hogy kezdjek neki futni mennyit naponta/milyen rendszerességgel hogy egészséges stb..?

2013. aug. 20. 00:32
 1/3 anonim válasza:

első alkalomnál nem kell túlerőltetned magad, mindent fokozatosan csinálj. idővel könnyebben és nagyobb táv is fog menni. viszont ne betonon, hanem salakpályán fuss ha teheted!

minden héten tarts legalább két nap szünetet, de ne egymás utáni napokon.

valószínűleg a második napon izomlázad lesz, de ha rádolgozol el fog múlni, szóval ez ne tántorítson el.

ja és persze gondolom tisztában vagy vele,hogy az étrendeden is változtatnod kell!

legyél kitartó mert tuti megfogja érni!

2013. aug. 20. 00:53
 2/3 anonim ***** válasza:
szívesen segítek. ha lenne kedved hozzá, írj privit.:)
2013. aug. 20. 12:58
 3/3 anonim ***** válasza:

.. és megtaláltad a legprimitívebb, értelmetlen mozgást. Még véletlenül sem erősítenéd a fontos izomcsoportjaidat, te futni akarsz.

És mégis hogyan akarsz fogyni? Mert lépkedsz előre, ettől vársz fogyást? Inkább imádkozz, ezzel több esélyed van.

Vagy ne egyél cukrot, kenyeret, glutént, tejterméket, kerüld el a keményítőben gazdag növényeket. Így meg fogyni fogsz, tény, pont.

2013. aug. 20. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!