Hát..szerintem elég jó...
Merthogy ez azt jelenti hogy nagyjából 3 perc alatt futsz le egy kilómétert..
(ha hibás bocsesz,nagyon béna vagyok matekból..)
Igen, nagyon jo:) nekem eddig a rekordom az 50mp alatt 300m, de 14 evesen!
elso: 1km-100m
Hm.. matektudás 1km-1000 méter.
Ha valaki 1:28 ként futja a 400-at akkor azért ritka, hogy a kilométert 3 perc alatt, mert az 600 méterrel több, plusz ritkán bírja az ember hasonló sebességgel lefutni a 400-at és az 1000 métert (fáradtság).
Az eredmény jónak számít, de ha veterán sportoló vagy, akkor az eredmény átalgos, pl. hasonló korú hobbi versenyzők 1 perc körül futják. Itt érdemes körülnézni: [link]
Hello Csiga
Én alapvetően hosszúkat futok, cirka egy éve heti 3* 4*. A hosszútávon a 4000-8000 métert értem. Viszont most kiváncsi vagyok, hogy mennyire más rövidet futni, így kezdtem el a 400 at. Mennyire vagyok ki a 400 tól??:) Hát megmondom őszintén, hogy az 1:30, 1:28 as idő azért egyenlőre majd 100% os teljesítményt kíván tőlem. Biztos vagyok benne, hogy ez majd idővel javulni fog. Üdv. Józsi
Hello Makoscsiga.
Azt hiszem megfogadom a tanácsodat és megpróbálom a többször 400-at ugyanazon az idő alatt hozni. Szerintem 1:40 lenne az ami kezdetnek megfelelne. Köszi mégegyszer. Józsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!