Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyhatnék gyorsan ilyen...

Hogy fogyhatnék gyorsan ilyen 25-30 kilót?

Figyelt kérdés

NEm szeretnék hányni meg anorexiás sem lenni...sportolni nem igazán tudok mivel asthmás vagyok.

166centi és 81 kiló vagyok. szeretnék legalább 55kiló lenni...de úgy szeretnék karcsú lenni h nem lóg a bőröm... meg formás legyen a fenekem meg a mellem

ha nem eszek édességet meg szíros ételt és felüléseket csinálok minden este akkor mennyit fogyok mennyi idő alatt?

májva teával tényleg 10kilót lehet fogyni hetente?

segítseteeeek !

2009. nov. 26. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

nem akarlak elkeseríteni, de ez lehetetlen...

22/F

2009. nov. 26. 15:59
 2/7 A kérdező kommentje:

nem úgy gondoltam h 1hét után hipphopp csodanő vagyok

kb márciusig..

2009. nov. 26. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
először is gyorsan semmiképp nem fog menni , kell minimum egy fél év, de 30 kilóhoz több is. életmódváltás kell és nem fogyókúra. a cukrot és a lisztes dolgokat iktasd ki mindenképp. egyél naponta többször keveset, és igyál sokat. mályva teát felejtsd el, hosszútávon tönkreteszi a gyomrodat és attól zsírt nem fogsz leadni. szerintem valami enyhébb tornát az asztmád mellett is csinálhatsz naponta , de ezt inkább egy szakembertől kérdezd meg. gondolom elég fiatal vagy szóval a diétát is jobb lenne egy dietetikussal összeállítani.ja és ami fontos az a kitartás, mert a fogyáshoz is idő és türelem kell.
2009. nov. 26. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Osztálytársam asztmás, tesizik, otthon gyúr, 80kiló kimegy neki 5ször 16éves ? semmi sem lehetetlen de gyorsan nem lehet 10kilót fogyni főleg hetente XD
2009. nov. 26. 16:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

szió

én is 166 cm vagyok 80 kgról fogytam 54re (tavaly novemberben kezdtem és február végére elértem a kívánt súlyt.)egy nap max 800 kcalt ettem és sokat úsztam meg táncolni jártam + naponta csináltam otthon is tornagyakorlatokat (comb,popsi,hasra)

sok sikert!

de vitaminokat szedj főleg így télen!!

2009. nov. 26. 16:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Mályva teával fogyni nem lehet
2009. nov. 26. 18:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia!Én is asztmás vagyok, és én mindig szerettem kerékpározni, de sajna ezt nem tudom folytatni,viszont régebben konditerembe jártam , még a két gyerek előtt akkor 164cm és 56kg lettem 72kg ról, most ismét átálltam a kondizásra, és nem okoz gondot, szerintem ezjó lehet neked is.Jelenleg még itthon alapozok, sok jó gyakorlat van a neten.Heti három alkalom ,egyenként 50 perc.Most 68-ról indultam, már elindult a súlyom lefelé, de itt nem szabad elkeseredni, ha egy időre megáll, mert először a víz megy le, az gyorsan távozik, de mikor elkezd az ember izmosodni, kicsit lelassul a fogyás.És nem kell attól félni, hogy az ember olyan lesz ,mint azok a kigyúrt állatok , mert ahoz olyan eddzés kell:)Én vettem magamnak egy két, és egy háromkilós kétkezes kis súlyzót, ezekkel eddzem,egyenlőre. Ebben az a jó, hogy mindig magam találom ki a programomat, én kis naplóban szoktam összeírni agyakorlatokat ,és annyit csinálok amennyit tudok, vagy jólesik.Így akkor is tudok mozogni, ha kicsit rosszabbul vagyok, max kicsit lassabban megy, na és akkor is mozogtam:)
2009. nov. 26. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!