Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csinaljak az unnepi...

Mit csinaljak az unnepi zabalasok ellen? Tippek, otletek? Ti ilyenkor mit szoktatok csinalni?

Figyelt kérdés

Kb minden evben ez szokott lenni. Rengeteg edesseget kapunk karacsonyra es husvetra(csomagok, nenik stb). Altalaban egeszsegesen szoktam enni, de unnepekkor mindig bezabalok. Ne olyanra gondoljatok, hogy megettem 2 kocka csokit es azt nevezem bezabalasnak, hanem tobb tablarol van szo... Az erdekes meg az, hogy nincs buntudatom, pedig tudom, hogy ez mennyi rosszat tesz nekem. Van rajtam felesleg es igy sose fogom tudni teljesen leadni. Ha tul sokat eszek akkor mar kedvem sincs elmenni szaladni.

15\L

2013. dec. 8. 13:08
1 2
 11/12 anonim válasza:

Vegyél króm tablettát, nekem bevált.

[link]

2013. dec. 9. 11:43
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, nekem nem tágul ki a gyomrom karácsonykor. Ha 5 tábla csokit kapok, akkor sem tudok 2 csíknál többet befalni. Ennyi erővel az év 365 napján zabálhatnék reggeltől-estig... Most azért, mert ünnep van, képes vagy rosszullétig tömni magad, mikor tudod jól, hogy kevesebb is elég lenne? Ez szimpla hülyeség... legyen már egy kis eszed.
2013. dec. 22. 04:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!