Mit csináljak cukorfüggőség ellen? Te mit tennél/tettél?
Dobd ki MOST, ami otthon van, egy utcai kukába. Ne tarts otthon édességet. Az első pár nap húzós, de ha a vércukorszinted normalizálódik, nem ingadozik, jobb lesz.
Egyél gyümölcsöt, vagy natúr joghurtot mézzel és gyümölccsel turmixolva.
Én kólafüggő vagyok, tudom, mit érzel. Most sincs itthon, de bármit megtennék egy pohár kóláért! :) Ha elcsábulok egy boltban, mindig a legkisebbet veszem, és csak 1 db-ot.
Azt csináld, hogy ne egyél cukrot. Csak ez működik.
Tedd le, mint a cigit szokás, és tarts ki, mert elmúlik a szénhidrát-éhség.
De ne csapd be magad azzal, hogy egy kis darab csoki, vagy egy kis keksz, mert így nem lesz eredménye.
nem vagy cukorfüggő, egyszerűen csak bebeszéled magadnak, és minnél több édeset ekzdesz el kívánni csak hogy bebizonyítsd magadnak hogy te mégpedig cukorfüggő vagy. minden édességevést a "cukorfüggőségednek" könyvelsz el, nem pedig a mohóságodnak, és így olyan mintha " nem tudom mit tenni cukorfüggő vagyok"
ne egyél cukrot. csokit stb.. csomómű dolog van benne, ráadsul teljesen hizlal...
egyél gyümölcsöt..
ha meg így sem sikerül akkor meg nincs semmi önuralmad és akaraterőd, gyenge vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!