Őszintén, mit tennél meg azért, hogy lefogyj?
Lemondanál a csokiról?
Sportolnál rendesen akár előírt edzésterv alapján? Betartanál egy finom és egyszerű étrendet?
Ennél kicsivel kevesebbet rendszeresebben?
Fizetnél havi 5 ropit egy személyi edzőnek aki olyan formába hoz amelyről eddig csak álmodtál?
mondjuk szerintem a csokiról nem kell teljesen lemondani sőt én se mondtam le és mégis fogytam/fogyok, épp elég ugyan úgy annak is csökkenteni a mennyiségét
amúgy meg rendszeres sport, és normális kajlás nélkül nem is lehet fogyni szóval aki tényleg szeretne az nyilván kénytelen betartani ezeket
Szerintem:
- A sportnak nem arról kell szólnia hogy szenvedj, hanem hogy élvezd, levezesd a stresszt és a sport az nem rossz dolog..sőt!
-A finom és egyszerű étrend szerintem is alap dolog..+egészséges
-Nem feltétlen kell személyi edző..
-A csokiról nem kell lemondani, csak ritkábban kéne fogyasztani kevesebbet és nem a csokiról kéne szólnia mindennek..
-Mindenből kell enni, a rendszeresség is alap, a kevesebb pedig néha több.
-eddig nyáron motoroztam, most (az is ok hogy elromlott..) helyette biciklizek (ez heti 5-6 alkalmat jelent, olyan 30-50percek)
-eddig ha unatkoztam kinyitottam a hűtőt, vlmi jóó csokis/krémes rágcsát vettem elő és beültem a tv elé dvd-zni, most vagy jön a fent említett program (bringa) vagy tényleg beülök a tv elé de gyümölcsöt majszolok :)
-eddig ha vásárolni mentünk a kosár felét édességek, chipsek tették ki, most sajt, joghurt, tej..
-eddig sok kajáláskor addig ettem amíg szinte már rosszul voltam. most már csak annyit amennyi jólesik.
-- egy rhadt vasat nem fizetnék senkinek mikor képes vagyok magamtól is mozogni.. ha esetleg ő szenvedne mikor nézi ahogy előtte majszolják a csokitortát helyettem, és én ehetnék de ő hízna akkor talán adnék neki pénzt.
eredmény? -15kg, egész tűrhető alak, de már nem okoz örömet az evés (ami nagy baj szerintem) és már szinte betegessé vált hogy minden falat után a kalóriák, a "következmények" járnak a fejemben. az alakom rendbejött, de a mentális állapotom, az életem rosszabbnak látom (nem arról van szó, én szeretem amit eszek, csak néha hiányzik a kakaóscsiga, a nagy családi "zabapartik":) és állandóan kell kifogást találni a finomságokra amit a többiek szeretettel ksézítenek, azért hogy megedd, de nemszabad :()
szóval: kapja be aki nem hízékony :D aki meg fogyni akar az számoljon azzal hogy nem biztos hogy jobban fogja érezni magát azután hogy elérte a célját.
hát úgy látom utolsó hogy nálad inkább a kényelemről és a kajával való kiszolgálásról szólna a személyi edző fogadása
és fogyni simán lehet személyi edző nélkül is sőt nem is biztos hogy ő olyan nagy okos csak előadja és ha valami nem működik azért majd téged okol hogy valamit biztos nem úgy csináltál ahogy kellett volna és jó kis pénzt fizetsz neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!