Júniusig hogy adjak le 25 kg-t?! És narancsbőr ellen mit csináljak? KÉPPEL! SOS.
A 25 kg túl sok lenne és nem is kivitelezhetô, ha tartós fogyást szeretnél.
Inkább 10-15 legyen, de az egészségesen.
A finomított dolgokat minimalizáld (fehér liszt,
cukor, finom pékáruk), cukros üdítôket, édességeket is mellôzd, csak nagyon ritkán.
Húsokból, tejtermékekbôl alacsony zsírtartalmút válassz.
Figyelj a napi kcal mennyiségedre.
És rendszeres mozgás.
Narancsbôr csökkenni fog ezek után, bár teljesen eltüntetni nem tudom, lehet-e...
Júniusig van 17 heted. Ez heti 1,5 kg fogyást jelent. Másfél kiló zsír kcal értéke 10.500, következés képpen napi 1500 kcal deficitet kellene elérned.
Ha nem jól számoltam, majd Aczél. kijavít.
Szia!
Én is kb. így nézek ki. 1 hónapja fogyózok, és eddig 5 kg ment le, most vagyok 78 kg (176 cm). Ha érdekel, írj privit, szívesen mesélek.
Hello!
Nekem az alábbi módszer 3 hét alatt vitt le 4 kilót:
nem figyeltem annyira arra, hogy minden étkezésnél meglegyen mind az öt féle tápanyag, viszont nagyon bejött a heti 1 nap legális "bűnözés" (sokkal könnyebb azt mondani, hogy majd szombaton fagyizhatunk, mint azt, hogy bocs, de fogyózom...). Amúgy 5 hét alatt akartam 4 kilót fogyni de előbb sikerült.
Ja, és nagyon jó gyakorlatok vannak a bodyrock.tv oldalon, nekem ez a kedvencem:
Szóval csak ajánlani tudom. És drukkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!