Mit csináljak az esti evés ellen?
Figyelt kérdés
napközben oda tudok figyelni, de este folyton elkezdek enni és kb abba sem hagyom. ez miért van? Mit tudok tenni ellene?2009. okt. 24. 20:58
2/5 anonim válasza:
Napközben 5-ször egyél gyümik zöldségek könyű vagyora. Kösd le a figyelmed valamivel akkor nem a kajára gondolsz vassalj vagy tornáz. Kitartás.
3/5 anonim válasza:
Nyaljál sót , akkor szomjas leszel.
4/5 anonim válasza:
Napközben egyél rendesen,az utolsó étkezés legyen 18 órakor,utána azonnal moss fogat,mintegy lezárva azt a napot étkezés terén.Meg egy kis akaraterő is szükségeltetik az elején,aztán hozzá szoksz.
5/5 anonim válasza:
ugyan ez a probléma nálam is napközben a két gyerekem után szaladgálok és mikor rendesen tudnék enni akkora már este van és nem tudom megállni!én ilyenkor vacsira tejben főzött gerslit eszek kevés mézzel és eltelítem magam.ezt teszem kb 6kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!