Mit csináljak ez ellen?
Fogyókúráztam 2 hónapig (úgy, hogy egészségesen étkeztem és mozogtam) és leadtam 4 kilót. De aztán feladtam mert, annyira nehezen ment. Ugyanúgy ettem tovább ami jól esett, de szerencsére nem jött vissza a 4 kiló.
Most újra akartam kezdeni, de most meg amúgy sem bírok megenni semmit. Alig eszek egész nap, egyáltalán nincs étvágyam és semmit nem kívánok. Mozgok, és van elég energiám, de félek, hogy ez így nem lesz jó. Egyszerűen undorodok magamtól, pedig tudom, hogy nincs olyan sok feleslegem, de mégis... Ha meg kajára gondolok hányingerem van. Jó persze, ez most lehet, hogy hisztinek hangzik, mert milyen jónak tűnik, hogy nincs étvágyam és így nem nehéz fogyókúrázni, de nem olyan jó igazából. Talán pszichésen van az egész mert kövérnek tartom magam, vagy nem tudom, de nem akarok orvoshoz menni. Kb. másfél hete van ez, hogy alig bírok enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!