Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez ellen ugye már nem tehetek...

Ez ellen ugye már nem tehetek semmit? Örökre megpecsételi az életem.

Figyelt kérdés

Nagyon kövér voltam, elhíztam 30 kiló felesleg volt rajtam. Lefogytam diétával, és kemény sporttal. Sokan megcsodálnak hogy milyen jó alakom van meg stb... "Bomba" test meg stb...

Igen ám ez mind szép és jó, csak a hízás következtében striák jelentek meg rajtam, a mellemen, a hasamon és a vállamon ott a hajlatnál. ( a hason már nagyon szinte teljesen elhalványult már, de a többi "még" nem) Gondolom soha többé nem fognak eltünni. Vagy igen?

Mit lehetne tenni ellene?

Teljesen elvagyok szomorodva, és csúnyának tartom magam, önbizalmam is a béka segge alatt. Hiába mondják hogy hűde jól nézek ki, és gyönyörű "bomba" alakom van... De mindez hiába ... a striák.

Azt gondolom hogy ez megpecsételte/pecsételi az egész életem, és emiatt nem lehet normális párkapcsolatom sem, mert emiatt nem kellek senkinek. Minek is élni... :s

Amúgy 18 éves vagyok... :S

Ja, és ezek miatt mind a szüleim hibáztatom, ugyan is mindig minden meg volt, sok kaja meg minden... amit kivántam, édességet csipszet stb... mindent megadtak nekem, és amiatt híztam el.

2012. máj. 1. 21:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Na figyu

A férfiakat nem érdeklik a striák, bármennyire is nehéz elhinned.

Ha valaki szeret téged, annak ez nem lehet gond. Nem olyan nagy dolog ez, sőt még csak undorító sem.

De úgyse hiszel nekem, attól tartok.

2012. máj. 1. 21:25
 2/13 anonim ***** válasza:
Ne csak a szüleid hibáztasd, bár igaz, hogy ebben nekik is részük volt, de ha tudtad, hogy rossz miért etted? A te felelősséged is. Mindenki tud nemet mondani, kérdés az, hogy akar-e. a striák miatt ne aggódj, szinte mindenkinek van, aki valaha is felesleggel rendelkezett. Sajnálom, de nem fognak eltűnni teljesen, csak halványodni. Párkapcsolatod lesz, és jó lesz, mert az akivel együtt leszel, úgy fogsz neki kelleni ahogy vagy. Legyél magabiztos nagy dolog amit elértél! Legyél büszke!
2012. máj. 1. 21:26
 3/13 anonim ***** válasza:

Hoppá, 12 éves voltam amikor egyedül rájöttem, hogy egészségesen kéne kajálni, és azóta tartom ezt az életmódot.

Gusztustalan, sőt egyenesen undorító, hogy a szüleidet hibáztatod. Te voltál a hülye.

2012. máj. 1. 21:28
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha nagyon látszanak a striák én még bottal se nyúlnék hozzád. Bocs de ez van, nagyon undorító tud lenni.
2012. máj. 1. 21:38
 5/13 A kérdező kommentje:

A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.

Remélem hogy létezik olyan valaki aki mindezek ellenére így elfogad...

A válaszíró 83%-ban hasznos válaszokat ad.

Nem tudom, akkor még nem foglalkoztam ezekkel. Csak már mire észhez kaptam... Kövér, undorító , hájas disznó voltam.

A válaszíró 69%-ban hasznos válaszokat ad.

Köszi...

A válaszíró 52%-ban hasznos válaszokat ad.

Valahogy én is így gondolom.

Amúgy látszanak :S, a hason már nem annyira szinte fel sem tünik, annyira elhalványult.... De a többi az jobban látszik. Az tény hogy vannak nálam rosszabb esetek is, mert láttam is. De hiába...

2012. máj. 1. 21:46
 6/13 anonim ***** válasza:
Én barátnőm is ugyan ezzel a problémával küzd. Ő nagyon kövér volt gyerek korában, gimis korában kezdett el fognyi és most 21 éves bomba nő igaz neki is ott vannak a striák. Mi lett ebből semmi még látszódnak de kb senki nem foglalkozik vele több helyen már halványult. Egyébként ő most bőr feszesítő sportot csinál tehát már erősít keményen így még eltűnhetnek, igaz nem teljesen de alig látható lesz. És emiatt ne aggódj lesz párkapcsolatod. Szüleid meg ne hibáztasd te ettél folyton sokat akkor magadnak köszönheted de időpben észbe kaptál leadtad a felesleget most 9rülj hogy bomba nő vagy és a pasi nyílván nem ezért fog majd téged szeretni. Én a barátnőmet a külseje miatt szerettem meg, de rájöttem hogy hihetetlen művelt, okos, rendes aranyos, jófej. És engem ez a kis apróság egyáltalán nem zavar ahogy őt sem hogy a fél arcomat egy heg díszíti ami egészen a szemem aljától az állkapcsomig leér. Sokan tartanak így a külsőm miatt mert azt hiszik egy őrült agresszív vagyok pedig ez munkahelyi baleset miatt van nekem még amikor gyakorlaton voltam. Ez van. Szóval ezek után szerintem ne sírjál örülj hogy jó alakod van tornázz csak tovább és ne foglalkozz a striákkal tetszeni fogsz te a fiúknak így is. 22/F
2012. máj. 1. 21:56
 7/13 A kérdező kommentje:

A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.

Köszönöm. Ezt jó olvasni :)

Igen, sportolok tornázok sokat hogy jobb legyen.

Mint írtam, a hasamon szinte teljesen "eltünt" annyira elhalványult.

Ha a többi helyen is úgy nézne ki... én lennék a legboldogabb a "világon". :)

2012. máj. 1. 22:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha tudnád én mennyire irigyellek, striákkal együtt. Nekem még egy jó 15 kiló hátra van és striáim is vannak. De azokat már észre se veszem, nem érdekelnek. És megsúgom, a vőlegényemnek én kellett elmagyarázzam, hogy mi az és hol van nekem olyanom, mert soha nem vette észre. Ne törődj vele, nehogymár emiatt ne legyen önbizalmad!
2012. máj. 1. 22:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

egy csöppet túldramatizálod.... "minek élni"... "nem kellek senkinek..."... talán kérdezd meg erről az autóbalesetet szenvedett lányt, akinek levágták a fél lábát, és új májra volt szüksége. vagy a kezek és lábak nélkül született férfit. komolyan mondom, nincs ennél nagyobb problémád?

MINDEN nőnek vannak striái, aki hízott/fogyott viszonylag gyorsan életében. nekem is, a combomon és a fenekemen végig. és nem megyek emiatt a Dunának.... szerinted komolyan ezt nézik a pasik?? ha ilyen srácokat szemelsz ki magadnak, akkor elég rossz ízlésed van...

inkább örülj a jó alakodnak, és ne ilyen f*szságokon siránkozz.

2012. máj. 1. 22:34
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia.

Én 13 éves vagyok. Rajtam azóta vannak striák, amióta hirtelen megnőttem. Én is undorítónak találom:S A csípőmön nem nagyon látszódik, de a mellem ocsmány. Nem találtam 1 normális fürdőruhát sem, amiből nem látszik annyira....

Nagyon gáz...:S

13/L

2012. máj. 2. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!