Ez ellen ugye már nem tehetek semmit? Örökre megpecsételi az életem.
Nagyon kövér voltam, elhíztam 30 kiló felesleg volt rajtam. Lefogytam diétával, és kemény sporttal. Sokan megcsodálnak hogy milyen jó alakom van meg stb... "Bomba" test meg stb...
Igen ám ez mind szép és jó, csak a hízás következtében striák jelentek meg rajtam, a mellemen, a hasamon és a vállamon ott a hajlatnál. ( a hason már nagyon szinte teljesen elhalványult már, de a többi "még" nem) Gondolom soha többé nem fognak eltünni. Vagy igen?
Mit lehetne tenni ellene?
Teljesen elvagyok szomorodva, és csúnyának tartom magam, önbizalmam is a béka segge alatt. Hiába mondják hogy hűde jól nézek ki, és gyönyörű "bomba" alakom van... De mindez hiába ... a striák.
Azt gondolom hogy ez megpecsételte/pecsételi az egész életem, és emiatt nem lehet normális párkapcsolatom sem, mert emiatt nem kellek senkinek. Minek is élni... :s
Amúgy 18 éves vagyok... :S
Ja, és ezek miatt mind a szüleim hibáztatom, ugyan is mindig minden meg volt, sok kaja meg minden... amit kivántam, édességet csipszet stb... mindent megadtak nekem, és amiatt híztam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!