Versenyt rendezek ki tart velem? (fogyás)
Figyelt kérdés
1 év alatt kellene le fogyni. Aki többet fogy az nyer. A nyereménye az elért súlya lenne, így a többi helyezett is nyerhetne.2013. dec. 7. 15:56
21/25 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudok mit bele dobni a közösbe mert nekem is kevés van ezért is írtam h összeg nincs...
2013. dec. 9. 02:09
22/25 anonim válasza:
nem kell nevetni. valószínűleg neked más az ideális testről való elképzelésed. nekem az izmos, vékony, nem husis az ideális, ezt szeretném elérni, ezért dolgozok. attól, hogy neked csontkollekció vagyok már így is, az nem az én bajom. és látom magam, tudom, hogy többet tudnék kihozni magamból. mindenkinek magának kell tetszeni, megfelelni. így nem érzem jól magam, ezért csinálom! :D ennyi
24/25 anonim válasza:
én dagadt vagyok, már eladtam 30kg, de még mindig. valami viszont az utam során defektet kapott, és kibillentem az egyensúlyból. ez a valami szerintem a magamba vetett hitem volt. sok gátat kell még feloldjak magamban, úgy érzem. rohadt jó lenne így egy év - kilenc hó távlatban felszínre hozni az elkényelmesedett önmagamat, és kibújni a puha bálnazsírból. no pain, no gain! esetleg valaki megoszthatná velem a tapasztalatát, aki hasonló csónakban evez. hamár ez a kezdeményezés már itt botladozik.
17/L
25/25 anonim válasza:
előző dagadt vagyok, *leadtam harminc kilót és nem el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!