Versenyt rendezek ki tart velem? (fogyás)
Figyelt kérdés
1 év alatt kellene le fogyni. Aki többet fogy az nyer. A nyereménye az elért súlya lenne, így a többi helyezett is nyerhetne.2013. dec. 7. 15:56
11/25 anonim válasza:
Verseny kell a fogyáshoz? :D Magadért csinálod, miért kéne mással összevetni magad? Amúgy okés lehet hogy valaki többet fog fogyni, te kevesebbet és lehet hogy ez fogja elvenni a kedved hogy neked miért nem megy úgy.
12/25 A kérdező kommentje:
Jó akór most mondok valamit. irtam már ki eféle kérdést nem verseny formajában.kb fél éve... enyi idö alatt is kevesebb válasz érkezett, mint most ugyhogy van esély, egy barátságos verseny miért lenne baj?
2013. dec. 8. 03:20
13/25 anonim válasza:
És hol tartanánk a kapcsolatot? Facebook csoport? Amúgy lehet benne lennék, de nem venném versenynek csupán motiválónak :)
14/25 anonim válasza:
sziasztooook!:) csináltam facebookon a kérdésen felbuzdulva egy csoportot! lépjetek be, aztán csináljuk! [link]
nekem is tetszik ez az oötlet, meg hogy csak összejöjjön egy kis közösség, akik segítik egymást :)
15/25 anonim válasza:
Megnéztem a csoportot, amit létrehoztál csak úgy kiváncsiságból.. Nem tudom ki fog merni belépni, mikor te magadnak nem, hogy fogyni, de inkább hízni kéne..
16/25 anonim válasza:
nem hiszem,hogy híznom kéne..ellenben van mit leadnom, mert van rajtam bőőőven husi :)
18/25 anonim válasza:
Ez egy vicc, a csontkollekciók akarnak fogyni, de ti tudjátok :) Olyanoknak kéne fogyniuk akik TÉNYLEG kövérek.
19/25 anonim válasza:
Mert nem akarhat valaki fitt külsőt magának? Ne te mondd már meg, hogy ki hogy akarjon kinézni. 1-2 kiló felesleg is zavarhat valakit..
20/25 anonim válasza:
Jó én nem szóltam, csak nevetek jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!