Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Versenyt rendezek ki tart...

Versenyt rendezek ki tart velem? (fogyás)

Figyelt kérdés
1 év alatt kellene le fogyni. Aki többet fogy az nyer. A nyereménye az elért súlya lenne, így a többi helyezett is nyerhetne.
2013. dec. 7. 15:56
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ez remek kezdeményezés lenne és faszán meg is lehetne szervezni, csak résztvevők kellenek! :D
2013. dec. 7. 16:07
 2/25 A kérdező kommentje:
Hát igen :) ezért találtam így ki. :D
2013. dec. 7. 16:26
 3/25 A kérdező kommentje:
Neked lenne kedved,,nevezni‘‘?
2013. dec. 7. 16:31
 4/25 anonim ***** válasza:
Közösen,kapcsolatot tartva gondoltad?
2013. dec. 7. 16:48
 5/25 anonim ***** válasza:
én nevezek!De az nem jó, hogy aki többet fogy az győz. %-ban kell nézni ki mennyit fogyott. 120 kg-ból sokkal könnyebb 20 kg-t lefogyni, mint 70-ből...
2013. dec. 7. 16:50
 6/25 anonim ***** válasza:
0%

Ugyanúgy megszenved érte, és pl: 70kg-al sokkal könnyebb egy edzés mint 120-al..

Gondolom a kitaláló is inkább egy összefogás féleséget akar,ahol segítik egymást az emberek,és tudnak kivel beszélni a kisebb-nagyobb sikerekről,netalán ha eljön a holtpont akkor lesznek a vetélytársak akik biztatják hogy ne adja fel.

2013. dec. 7. 16:57
 7/25 anonim ***** válasza:
Csak azonos, vagy közel azonos súlyú embereknek kéne nevezni és valami jutalom azért kellene, így elég kevés a motiváció, mondjuk fogadást kötni, mindenki bedob egy tizest, vagy valami cukros szirupban csöpögő tortát a közösbe és aki többet fogy az megkapja. Szerintem jó ötlet én is simán benne lennék, csak sajna az időm nem engedi, meg verseny nélkül is képes vagyok fogyni. Minden akaraterő kérdése. De sok sikert!
2013. dec. 7. 16:57
 8/25 anonim ***** válasza:
62%

Hülyeség a pénzes ötlet....

A tortás is... elvégre éppen az a cél hogy ezektől megszabadulj nem az hogy 2 hónap alatt vissza szedd

Emberek kizárása is,hiszen akkor elvennéd olyan emberektől a lehetőséget akik szimplán 1-2 segítő társra vágynak,s nem az 1. helyre első sorban

ui: ha te nem vennél részt az akciójukba miért hozol máris szabályokat nekik?

2013. dec. 7. 17:02
 9/25 anonim ***** válasza:

Szerintem aranyos ötlet, és ha többen beszállnak, összetartunk, akkor sokkal eredményesebb is lesz.

Nekem tetszik :)

2013. dec. 7. 17:33
 10/25 anonim ***** válasza:
0%
8/9, eleve te vagy egy nagy hülyeség!
2013. dec. 7. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!