Hogyan tudok 2 hét alatt 5kg fogyni?
Milyen étrenddel tudom elérni, hogy 3 hét alatt le menjen rólam 5 kg? kérlek segítsetek.
rettentően stresszes vagyok a felesleg miatt, ha van valami olyan diétátok amivel garantált a tartós fogyás, kérlek írjátok le nekem ide kommentbe. Közönöm
Egyél sok ananászt eredeti gyümölcs formájában!
Ebéd után egy pohár igazi citromos vizet igyál.
Naponta min. 2-3 liter folyadékot igyál az anyagcsere felgyorsítása érdekében.
Így akár heti 1-1,5 kg lemegy, egy hónap alatt akár 5kg is.
Viszont nagyon fontos a mozgás, ha mást nem, akkor egy kis sétát vagy tornát iktass be.
Drága 3aska!
Annyira sajnálom :( Jó látni, hogy a fiúk is maguk alá tudnak esni! Kitartás, lesz jobb!
Én most csinálom Béres Alexandra 21 napos intenzív diétájának egyszerűsített változatát. Garantált 6 kg mínuszt ígér és már tavaly megcsináltam egyszer. TÉNYLEG bevált. Vagyis hajrá!
3as: Komolyan képes vagy magad tönkre tenni egy kis ribi miatt? Azt ajánlom qrva gyorsan verd ki a fejedből és keress egy normális lányt.
4es: 3 hét alatt nem lehet fogyni 6 kilót, legalább is nem zsírból. Az a baj, hogy még a neves emberek is beetetnek.
Kérdező: Te sem fogsz fogyni 3 hét alatt 5 kilót, vagy ha mégis akkor vissza jön 10.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!