Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 20 kg-ot hogyan lehet leadni?...

20 kg-ot hogyan lehet leadni? A kérdés többi része lent.

Figyelt kérdés

Nem az a célom, hogy 3 nap alatt fogyjak 30 kilót, hanem az, hogy ne hízzak vissza. 43 éves vagyok és 86 kg. a 166 cm-hez, tehát kb. 20 kg. fogyás lenne az ideális. Kérlek, általános dolgokat ne írjatok (sok mozgás stb.), konkrét javaslatokat várok. Az éhezést nem bírom, mert az rögtön fejfájásba torkol, de nem is akarok.

Nagyon örülnék, ha olyanok írnának, akiknek már sikerült hasonló vagy sikerült lefogyasztaniuk valakit.

Előre is nagyon köszönöm annak, aki segít!

2009. nov. 20. 11:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Köszi a bíztatást :)

Előző válaszoló! Igazából én most nem arra koncentrálok hogy mit egyek, hanem arra hogy mennyit. Egyelőre mozogni se nagyon mozgok, majd pár kilóval lenntébb.

Nagyon keveset eszek, ez a lényeg. Nem koplalok, csak levittem a mennyiséget annyira, mint amennyit a legjobb barátnőm eszik, aki 42 kiló (nem anorexiás csak ilyen alkat, meg alacsonyabb is tőlem) szóval nagyon keveset. Ha csokit akarok enni ugyanúgy megeszem csak mostmár nem két táblával tolok be hanem 1 szelet vagy 5 kocka és kész.

Mindennap eszek almát hogy ne lassúljon le az emésztésem, ezen felül meg 1szer eszek 1 nap. Nagyon nehéz, állandóan a kaján jár az eszem, hogy bekéne feküdni egy fagyigép alá és nyomni a számba reggelig, meg megenni 6 sajtburgert két krumplival, meg ilyenek, szóval kb remegek a kajáért, ez nálam olyan mint a drogosoknál az elvonás... de minden este örömmel fekszek le aludni mert bennem van a tudat hogy holnap újra ehetetk. Igaz hogy keveset, de ehetek legalább.

És akkoris keveset eszek, pl rizibizit eszek 2 szelet hússal, tejjel, meg az almám este vagy napközben, és ennyi. Ez nem sok, nem éri el az 1000 kalóriát szerintem, de nem bánom, nekem most ez kell, majd eszek picit többet ha elkezdek mozogni mellé.

Úgyhogy én egyelőre a mennyiségre megyek csak, minnél kevesebb, annál jobb, de nem koplalok semmiképp :)

2009. nov. 20. 17:51
 12/13 anonim ***** válasza:
2 nap alatt 73.5 kgról 71.5 kg lettem. Nem csináltam semmit. Eddig is annyit ettem mint egy 30 kilós, csak mást. Tavaly 64 kg voltam. Mennyire nemszerettem. Most úgy örülnék, ha annyi lehetnék. De én csesztem el. Nyárig csak 3kgt híztam, aztán ősszel, naponta 2-3 szmoki, vagy chips. Hetente kb 5x tészta, és szépen gyorsan felmentem 75kg-ra. Aztán lefogytam 71-re, akkor vhogy megint meghíztam. Most léböjt kúrázom 5 napig, rem. 67-68ra sikerül lemennem, aztán meg naponta kevéske kaja, és hetente talán fél-1 kiló sikerül. karácsonyig meg nem tom mennyi. 165 cm vagyok, szal elleht képzelni. Nem vagyok nagyon kövér, de sovány se. Hasam is van egy kicsi. Ja, heti 2x rsg (ritmikus sport gimnasztika), ami másfél óra, akkor a heti 3 tornaóra ami 45 perc, meg még 1x-2x fél óra. És ebben mégcsak nem is az a legrosszab, hogy csak 12 vagyok, hanem az, hogy 4-5 éve még nagyon szép vékony voltam, és mindenki engem "szeretett". XD hosszú lett, remélem sikrül mindenkinek elérnie, amit szeretne. 12/L
2009. nov. 21. 12:01
 13/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm, aki megtisztelt figyelmével és tippeket adott. Ti, akiknek már sikerült, valamennyien a példaképeim lettetek, mert már bebizonyítottátok, hogy erős akarattal igenis le lehet fogyni. Igyekszem a nyomotokba érni! :)
2009. nov. 24. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!