Tudom, hogy volt már ilyen kérdés, de a kérdezőt mindig csak leoltották. Én csak választ szeretnék. Milyen gyorsan sikerülhet leadni 15kg-t napi 300-400 kalóriával,163/60as adatokkal?
Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 21:18
2/4 anonim válasza:
1 hónap, és 3 hónap múlva jó lesz 75-80 kilónak lenni?
3/4 anonim válasza:
És most addig fogod feltenni a kérdést, amíg nem rázogatják meg a kiskacsódat, mert épp tönkreteszed az anyagcserédet?
Tudod mit? Két-három hét.
Most már elégedett lehetsz, kezdhetsz koplalni.
160/63, kor 12 év? IQ is ugyanannyi.
4/4 anonim válasza:
birom az ilyen embereket nagyon jol tudjak hogy ez igy nem jo es csak jojohoz vezet de csakazertis felteszik 150x ugyanazt a kerdest. ha most azt mondom hogy mondjuk 30 nap 10ora es 16 perc alatt sikerul akkor orulsz? de ha azt mondom h en regen 17 kgot fogytam fel ev alatt rendes kiegyensulyozott etrenddel es sporttal ( 10 eve tartom is) akkor az mar biztos tul sok ido neked....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!