Emberi biológiához/egészséges táplálkozáshoz/hatékony fogyókúrához értő emberek! Ti hogy bírjátok ezt?
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__90-napos-dieta__49..
Csak engem kap el az idegbaj, ha ilyen tömény állatságokat látok leírva...?
Én együtt érzek velük, és max. picit sajnálom őket. De akinek van egy kis esze, az talán rájön előbb-utóbb, hogy hülyeséget csinál, a többinek meg hiába magyaráz bárki is, könnyebb homokba dugni a fejüket, és sírni az eredménytelen "diéta" miatt.
Durva, hogy napi 1000 kalóriát sem esznek, és csodálkoznak, hogy kivannak, meg nem egy idő után nem fogynak :D
És azt sem értem, hogy akik ennyire szabadulni akarnak a zsírpárnáktól azok miért ragaszkodnak a pékáruhoz, tésztákhoz meg mindenféle szarokhoz. Egyik volt osztálytársam csinálta ezt a 90 napos hülyeséget, jó zsíros-hájas dereka volt. Na, amit az befalt a szénhidrátos napokon...Meg folyton banánt evett, erre is emlékszem. Nem is fogyott azóta sem, pedig eltelt pár év.
Pedig van hogy fogynak, ez a baj.
A testkompozíciójuk meg a padló alatt lesz..
Hát, ez van. Akinek alapjában nem volt soha érdeklődési területe a téma, csak mondjuk felment rá még nyolc kiló amit az addigiakhoz pluszban soknak érez, az honnan tudhatná, hogy ami a köztudatban él fogyásról, meg amit az ismerősök mondanak, az hülyeség?
Megtaláltam egy öt évvel ezelőtti blogomat, amit magamnak írtam. Fogyni akartam, úgyhogy naponta írtam az étkezéseimet és a súlyomat azzal a céllal, hogy később, ha kell, megint meg tudjam csinálni. Úgy emlékeztem, ésszel fogytam, de azon kívül semmire, igaz, kicsi voltam, de amúgy annyira nem hülye (gondoltam). Hát végigolvastam, és az valami brutális. Egy átlag napom úgy nézett ki, hogy reggeli: fél müzliszelet, ebéd: egy darab stangli sajtkrémmel, két sor csoki, vacsora: egy tál gabonapehely, egy pohár tej, a müzliszelet másik fele.
Ezt 47 napig csináltam és majdnem tíz kilót fogytam egyébként.
Tizenéves voltam, és esküszöm, nem burokban éltem addig, úgyhogy... Most utólag csak annyit mondanék, hogy esetleg el lehetne gondolkodni azon, nem lenne-e jobb az öt megvalósíthatatlan tesióra egyike helyett (vagy ne adj' isten a gyomorforgató erkölcstan helyett) heti egy óra a középiskolában, ahol elmagyarázzák az embernek, hogy hogyan érdemes egészségesen étkezni, és az étkezésnek a testre, életminőségre milyen hatása van. Biológiából én is ötös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!