Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 30 nap koplalással ( 4-5 alma...

30 nap koplalással ( 4-5 alma egész nap ) mennyit lehet fogyni?

Figyelt kérdés

13 kg feleslegem van...

kérlek ne írjátok, hogy visszahízom, mert TUDOM!

a kérdésemre válaszoljatok, ha lehet!

köszönöm

2009. nov. 19. 14:40
1 2
 11/13 pry válasza:

szerintem pont egy jó gyomorfekélynyit.

Szédülni fogsz, minden bajod lesz. Inkább egyél változatosan, keveset, és mozogj. Meg elégedj meg lassabb fogyással, így a bőröd is jobban bírja majd.

2009. nov. 26. 00:17
 12/13 Akácmézes Pizza válasza:
Ha te tényleg fogyni akarsz, akkor egyél kevesebb szénhidrátot, és több fehérjét,zöldséget és gyümölcsöt és mozogj minden nap. Ha minden nap vesztesz 300 kalóriát,akkor 30 hónap alatt fogysz egy kilót. A cukorrépából kivont cukrot hanyagold, az a legegészségtelenebb, és gátolja a fogyást.
2020. ápr. 12. 16:03
 13/13 anonim válasza:

Szerintem tudsz fogyni vele, de 4-5kg-nál többet nem hiszem.. sokmindent leírtak már előttem, ugyhogy még annyi szempont jutott eszembe, hogy striák tudnak lenni az ilyentől, én nem szándékos fogyással (pajzsmirigy túlműködés eredményeképp) fogytam kb ilyen ütemben mint ahogy te most tervezel és rengeteg striám lett, meg is látszanak..

Ha mégis rászánod magad akkor szedj vitaminokat, különösen kálciumot..ill. igyál elég vizet!

Ha nem szeretnél mozogni, akkor mondjuk az alma mellé ennél salátákat vegyesen, friss zöldségből turmixokat, esetleg egy kis húst, magvakat, zöldségeket, akkor már jobban nézne ki a dolog, a diéta minősége szempontjából..

Ha mindenképp koplalni szeretnél akkor pedig egyél rendesen, kevesebbet, változatosan, mozogj és tarts egy napot minden héten amikor nem eszel egyáltalán semmit, vagy szinte semmit, ennek még jótékony hatásai is vannak és nem károsítod vele magad.. minden héten 1nap, de csak 1. Én erre szavazok.

2021. szept. 2. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!