30 nap koplalással ( 4-5 alma egész nap ) mennyit lehet fogyni?
Figyelt kérdés
13 kg feleslegem van...
kérlek ne írjátok, hogy visszahízom, mert TUDOM!
a kérdésemre válaszoljatok, ha lehet!
köszönöm
2009. nov. 19. 14:40
1/13 anonim válasza:
Szerintem ezt NE csináld.
Roppant egészségtelen, fontos vitaminoktól fosztod meg a szervezetedet, nem beszélve a rostokról, ami különösen fontos 1 fogyókúrázónak.
De a kérdésedre válaszolva:
simán ledobod ennyi idó alatt az összes súlyfeleslegedet, De NAGGGYON nehéz lesz, sok folyadékot igyál m,indenképp.
2/13 anonim válasza:
30 nap alatt négy-öt alma? Szerintem egy életnyit. Nem gondolod komolyan, hogy napi öt alma egy hónapig életben tart? Bár úgysem tudnád megcsinálni, mert ha mást nem eszel majd az almától ég a gyomrod meg megéhezel.
3/13 anonim válasza:
Körülbelül 3 kiló megy le vízből és glikogénből, 2-3 kiló izomból és olyan 1,5-2 kiló zsírból.
A vizet és a zsírt kb. 2-3 nap alatt visszaszeded, az izmot viszont csak részben.
4/13 anonim válasza:
Kérdésedre válaszoljunk? Ok. Szerintem 5-7 kiló között megy majd le, de te viszont 7 nap múlva a lépcsőn sem bírsz majd felmenni, olyan gyenge leszel. Inkább egyél jóízűen és mozogj minden nap kb. egy órát.
5/13 anonim válasza:
Beteg vagy? ezt ne csináld, mert nem egészséges. Ha 3 napig 1 kg almát eszel csak, azmár 4kg, szal összvissz 40kg, bár nemhiszem, h menne! XD NE CSINÁLD!
6/13 anonim válasza:
hogy lehet valaki ennyire lusta? inkább éhen halsz mint hogy mozogj egy kicsit? szánalmas..
7/13 anonim válasza:
Most nem kell mindenki kioktassa, meg leszólja... A lényeg az hogy az ilyen módszerek azért nem jók mert a szervezeted észleli, hogy nincs kaja, ezért raktározó üzemmódra vált át. Ez abból a részből nemjó, hogy nagyon nehezen mennek le a kilók, inkább legyengülés lesz a vége meg betegség,és amit te is írtál, ha utána megint elkezdesz enni sokkal többet vesz vissza a szervezeted, mert addig koplaltál és megint elkezd raktározni. Hidd el ha változtatni akarsz másképp is teheted, ha csökkented az ételadagodat, és fél 8 után nem eszel, na meg a nasikat is kihagyod... oké, nem olyan hatásos, de legalább nem teszed tönkre a szervezeted. Remélem tudtam segíteni, jó döntést :)
8/13 anonim válasza:
Semmi gond ezzel a 4-5 almával
de mozgás nélkül nem sokat érnek
1 picit mozogj naponta és még ehetsz normális kaját is
9/13 anonim válasza:
Az ilyen irányú étkezési szokás gondolatáról is mondj le, mert ezt a szervezeted fogja megbánni. Az okés, hogy fogyni fogsz, mert tuti, de nem veszel magadhoz fehérjét, ami az izmok regenerálódásában segít, egyoldalú lesz a vitaminbeviteled. A szervezeted, hidd el, hogy válaszolna az iylennemű fogyókúrára. A másik, hogy a harmadik nap után már nem bírnád, és megennéd az egész hűtőszekrényt. Nem hiszed? Próbáld ki... A szervezet NEM képes olyan sebességgel az energiát neked előállítani simán csak a glikogén raktárból majd a zsírból, amennyire neked szükséged van pl. egy kis futás alkalmával. Eredménye: ún. eléhezés, ami nagyon kellemetlen, összeesés, hllucináció, a vércukorsznt drasztikus leesése stb. Remélem meggyőztelek.
10/13 anonim válasza:
izomból? rengeteget! vízből? rengeteget! zsírból: 2 kg-ot MAX! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!