Feladjam? Nagyon nagy bűn? 2 hete ment a diéta, és most bezabáltam, motiváljatok!
Figyelt kérdés
több. mint 2 hete diétázom, ink életmódváltás akart lenni, elhagytam a kenyérféléket, tésztát, cukros ételeket, fehér lisztet, sok zöldséget , húst, halat ettem, de. gyümit is, túrót meg kefírt, és sajnos elhívott a párom enni mekibe, és megettem egy grillezett csirke salit, egy hambit, meg egy sült krumplit meg egy fagyit, sajna, éhesen mentünk hirtelen ötlete volt, nemrég vagyunk együtt. Mennyire zavar be? 2 kor ettem meg, azota csak vizet iszok, és lelkiismeret furdalásom van, megpróbálok 1 órát tornázni, nagyon gáz?2013. nov. 19. 17:35
1/6 A kérdező kommentje:
am még kb 8 kilót szeretnék leadni :S
2013. nov. 19. 18:09
2/6 anonim válasza:
Egyszer bűnöztél, na bumm. A lényeg, hogy ne legyen rendszer belőle. Egyszeri zabából még semmi baj nem lesz, ne parázz! És fel ne add!!!
3/6 anonim válasza:
Egy nappal nem lehet elrontani semmit. De még ha kicsit hátráltat, akkor sem értem miért kéne egy kilengés miatt feladni egy egész fogyókúrát. Pont az ilyen hozzáállás miatt szokták egyesek a dupláját visszahízni, mint amit lefogytak... Nem értem ezt az "áá, mostmár mindegy, inkább zabálok tovább" hozzáállást.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi pont erre volt szükségem azota csak vizet iszok :D
2013. nov. 19. 18:30
5/6 anonim válasza:
Túl gyorsan váltottál, így természetes, hogy nem tudod tartani. Ha valóban életmódot akarsz váltani, akkor azt fokozatosan tedd, hogy hozzá tudj szokni, akkor nem lesznek zabálási rohamaid.
6/6 anonim válasza:
A párod biztos nagyon figyel rád, ha a mekibe hív, mikor fogyni szeretnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!