Soha nem fogok már jól kinézni?
105kg/166cm 18/L vagyok, már leadtam 11 kilót, nagyon lelkes voltam eddig, de aztán mondták hogy fölösleges, mert úgysem leszek soha sem csinos, mert mire lefogyok lógni fog mindenhol a bőröm és igazán vékony nem lehetek, illetve lesznek olyan testrészeim pl. kar, toka ahonnan sosem fog lemenni a zsír... Ez most nagyon elvette a kedvem, ez tényleg így lesz?
(Diétával+Mozgással fogyok)
Ha lassan fogysz, és mozgással fogysz, nem koplalással, akkor nem feltétlen fog lógni a bőröd. Nem írtál róla semmit sem, mennyire vékony, mennyire rugalmas, stb... Ha nem nagyon vékony, tehát vastagabb, erősebb kötőszövetekből áll, akkor simán vissza fog húzódni, de egy aranyszabály van, SOHA NE KAPKODJ!
A másik pedig, hogy soha ne másokért, hanem magadért formáld a tested. Ha TE nem érzed jól magad a bőrödben, akkor változtass rajta, ne pedig akkor, ha másik próbálnak belepofázni az életedbe... :)
Heti max -1kg, és nem fogsz lógni! :)
Annyira aranyosak vagytok, hogy így biztatjátok, de az igazság az, hogy ehet olyan egészséges kajákat, mint a világon senki, csinálhat egész nap feszesítő gyakorlatokat, vagy kenhet magára bármit, ilyen brutális túlsúly után törvényszerű, hogy lógni fog a bőre. Még ha 18 éves akkor is. Lehet, hogy a csontozata 21 (egyébként 23) éves koráig fejlődik, de 20 cm-t már nem fog nyúlni, max 1-2 cm-t ami édes kevés.
Eddig 11 kg-t adott le és valljuk be, még minimum 40 hátravan, hogy ne legyen túlsúlyos. Ne álltassuk már szerencsétlent, hogy még lehet szép a bőre, mert nem lesz. Erre vannak az esztétikai műtétek, hogy a fölösleges bőrt leszedjék. A kérdezőnek ez az egyetlen esélye.
Sajnálom, ez van.
Nem mondom, hogy előbb kellett volna gondolkodni, de a lehetőségekhez mérten még igenis nézhetsz ki jól. Csak egy kis plusz segítség kell hozzá.
Nézhetsz ki még jól.
De hát, azért tenni is kell, és nem csak 1-2 hónapon át.
Köszönöm a válaszokat. Persze, nem 1-2 hónap lesz, komolyan gondolom az egészet és normálisan fogom csinálni. Hiba volt, hogy elhíztam, tudom, de nem rágódom ezen, csak előre nézek.
Tehát akkor lógni fog... De mégis mennyire? Gondolom nem lesz valami esztétikus, de azért a térdemig vagy annyira nagyon nem fog lelógni? Csak kicsit csüngeni fog, nem? Annyira borzasztóan nem fog zavarni, ha mellette végre egészséges vagyok, de azért szeretnék jól kinézni... Műtétbe nem vágnék bele, mert még szülni is fogok.
18 éves vagy, pont ahogyan fogysz kb. úgy fog visszahúzódni a bőröd is.
Ennyi, még egy ok, hogy ne csinálj fölös kalória megvonást, ne sürgesd a fogyást, mert a bőrödnek úgyis idő kell hogy alkalmazkodjon. Nem lesz ezzel gond.. Csak előre.
Nagyon ostoba volt az, aki azt mondta, hogy felesleges lefogynod mert amúgy sem leszel sosem szép! Aki ezt így hozzád vágta rosszat akar neked.
Én 110 kilóról indultam anno. Jelenleg vagyok 77. Ez 33 kiló fogyást jelent és még 25 kiló van hátra! Eddig még rendben van a bőröm, mert mikor láttam hogy lógásnak indult azonnal elkezdtem gőzerővel kezelni! (Ha gondolod dobj egy privit és elmondom hogy.) Jelenleg nem lóg de még van hátra 25 kiló! Lefogyom azt is és ha úgy van, akkor sz.rok bele, irány a plasztikai sebészet! Nehogy már 50 kiló fogyás után ne lehessek felhőtlenül boldog! :) És ez rád is vonatkozik, szülés ide vagy oda.
Fogyd le a túlsúlyod, légy egészséges és esztétikus! Ne foglalkozz a buta megjegyzésekkel, hogy innen meg onnan nem fogsz lefogyni mert ezt SENKI sem tudhatja!
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!