Egy álom előre vetítheti, hogy fogok kinézni később, idősebben?
Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 17:35
1/7 anonim válasza:
Nem, mert álmodban csak olyan dolgokat látsz, amit már egyszer láttál. Tehát ha egy idegen emberről álmodsz, már őt is láttad, csak nem emlékszel rá.
2/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen álmom... Nem úgy nézek ki sajna, ahogyan megálmodtam. Szóval nem hiszem.
3/7 TSanya válasza:
En hiszek benne hogy az alom parhuzamos dimenziokra valo atlepes, ahol Te csak figyelsz, es mas (aki valamilyen szinten kapcsolodik hozzad) cselekszik. Termeszetesen abban is hiszek, hogy amikor ezt irom, lehet valaki az almaban egy masik dimenzioban lat engem. Ehhez fokent az kell hogy hasonlo dolog fogalalkoztasson, mint ami azt a szemelyt. Ezzel magyarazhatoak a visszatero almok is. Az mar csak hab a tortan, hogy a deja vu is hasonloval magyarazhato. Sot neha magalmodom elore mi fog tortenni es a deja vu pontra fel tudok keszulni. Neha almodok ahol latok ujsagpapirt a betuk furcsak, de szavakat alkotnak. Probaltam neha elkapni a datumot is, de eszmeletlen nehez. De ha meg lesz, megirom. DE ha ugyesen meditalsz lathatod magad idos korodban.
4/7 hör-mör válasza:
Hát akkor csak meditálgass jó sokat TSanya!
5/7 anonim válasza:
Hát figyelj, ha úgy szeretnéd kinézni mint az álmodba, akkor csak a te döntésed. Minden fejben dől el.
6/7 hunbula válasza:
#1 márpedig én azokat a szörnyeket egészen biztos hogy nem láttam soha.
7/7 anonim válasza:
Láttad, csak nem emlékszel :). Esetleg az agyad egy pár darabkát összerakott, és úgy alkotta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!