Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Soha nem fogok már jól kinézni?

Soha nem fogok már jól kinézni?

Figyelt kérdés

105kg/166cm 18/L vagyok, már leadtam 11 kilót, nagyon lelkes voltam eddig, de aztán mondták hogy fölösleges, mert úgysem leszek soha sem csinos, mert mire lefogyok lógni fog mindenhol a bőröm és igazán vékony nem lehetek, illetve lesznek olyan testrészeim pl. kar, toka ahonnan sosem fog lemenni a zsír... Ez most nagyon elvette a kedvem, ez tényleg így lesz?

(Diétával+Mozgással fogyok)

2013. nov. 18. 22:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
72%
Ne ámítsd magad. Nem hiszem el, hogy azért hagynál fel az egészséges életmóddal, mert félsz attól, hogy mi lesz a bőröddel, ez csak kifogás. Mintha most olyan csodaszép lenne a szanaszét szakadozott, striás bőr a hájhurkáidon :(
2013. nov. 19. 00:51
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Na es ha vannak hurkai ? na es a duci ? o is egy ember , aki lehet duci de lehet nagyon szep annak ellenere . Lelehet fogyni ! anyukam is 35evesen fogyott 40kg , es nem log egy ev alatt fogyott le , borzasztoan sokat kinlodott erte , de meg annal is jobban megerte . 18eves vagy addig fogyj le mig van turelmed es erod . kondizz es lassan turelmesen fogyj es akkor nagyon csinos leszel :)
2013. nov. 19. 05:21
 13/30 anonim ***** válasza:
90%
Mondjuk en "csak" 96rol fogytam le 60-ra. Tehat 36 kilot. Az elejen szimte csak a kajara figyeltem, jo szobabicikliztem, ezert a labaim egesz jol neznek ki. Hasam alapbol nem volt tul nagy, na de a karom... Olyan volt, mint ket lufi, persze nem vegeztem a karra, kb semmit. Meg is lett az eredmenye, a csodalatos "integetohaj". De nem erdekel, igy is jol erzem magam, par hete pedig elkezdtem csinalni RR 20 perces tornait, egy heten 4x 2 reszt csinalok meg (ebbol egy resz mindig a felsotestre/karra valo, a masik pedi amelyiket epp valasztom) es mar latom, hogy feszesebb/izmosabb a karom, nem lotyog ugy. Szoval arra akartam kilukadni, hogy fontos a mozgas is, de ugy, hogy minden testreszedet mozgasd at, ne csak szobabiciklizz pl.
2013. nov. 19. 06:28
 14/30 Vörösnefelejcs ***** válasza:
50%

Nekem volt ismerősöm, aki 24 éves korában, betegség miatt fogyott szinte hetek alatt 100 felettről 60 alá. Lógott a bőre, de később eltűnt. Még fiatal vagy. Az idősebbeknek kell utána sebészhez menni, nem a te korodbelieknek.

Végezz tricepsz-gyakorlatokat, hogy legyen izom az integetőháj helyett, és ha már ottvagy, bicepszet is. :)

És ne foglalkozz negatív emberekkel. Mindenki negatív, aki le akar beszélni valamiről.

2013. nov. 19. 09:26
 15/30 anonim válasza:
50%

Na most nem olvasom el, hogy mit írtak a többiek. De a lényeg:

Agyban döntsd el! Ne foglalkozz azzal ki mit mond.

Rengeteg embert láttam aki viszonylag gyorsan fogyott le, és nem lóg a bőre. Mozogni kell, ennyi az egész. Nézz edzésterveket, vagy ilyen aerobicos videókat, és csináld azt. Ha agyban eldöntöd és nem adod fel, gyakorlatilag mindegy hogy mit csinálsz, fogyni fogsz tőle. Járj el túrázni, van nagyon sok túracsoport akik a közeli erdőkbe, hegyekbe járnak hetente. Van olyan ismerősöm aki csak annyit csinált, hogy pár hónapon keresztül eljárt heti minimum egyszer túrázni, biciklizett néha, meg rászokott a csirkemell + zöldség kajára. 30 kilót ledobott és nem lötyögött róla a bőr, de ha erre még intenzíven rá is edz az megfeszíti. Szóval nem siránkozni kell hanem csinálni.

Az is elég ha naponta lejársz futkosni, meg otthon is guggolásokat csinálsz, felüléseket, fekvőtámasz, ilyesmi. Csak ne hagyd abba, ne add fel.

2013. nov. 19. 10:56
 16/30 anonim ***** válasza:
42%

"Nagyon ostoba volt az, aki azt mondta, hogy felesleges lefogynod mert amúgy sem leszel sosem szép! Aki ezt így hozzád vágta rosszat akar neked. "

Ilyet ki írt? Én nem látom?

2013. nov. 19. 11:36
 17/30 anonim ***** válasza:
18 évesen még elég jó esélyed van rá, hogy jól nézhess ki ha lefogysz. Valószínűleg ha leadtad az összes zsírt, még magadra kell majd szedned egy csomó izmot, de az hülyeség hogy a toka soha nem megy le.
2013. nov. 19. 16:19
 18/30 anonim válasza:
100%

Szia!

Itt egy érdekes blog, nagyon tudom ajánlani!

[link]

Sok sikert, biztos,hogy sikerülni fog csak légy türelmes:)

2013. nov. 19. 21:17
 19/30 anonim ***** válasza:
16os,a kérdésben írta, hogy valaki ezt mondta neki, hogy fölösleges. ez bizony egy rosszakaró volt, nehogy feladd, kérdező.
2013. nov. 19. 22:43
 20/30 anonim ***** válasza:

Ne adj a rossz ajkakra....

Bár én a teltebb lányokat szeretem, de csak akkor, ha szeretik is magukat...

ha fogyni akarsz, tedd azt...

És sosem lesz úgy ahogy állítják.... hallottuk már azt is, hogy nem lesz áfa, meg hogy nincs jövedelemadó...

Úgy lesz, ahogy akarod, meg amiért megdolgozol...

2013. nov. 19. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!