Ti hogy kezelitek a türelmetlenséget diéta alatt?
Mondjuk, amikor már félúton vagy és el tudod képzelni a végkifejletet, hogy hogy fogsz kinézni, mennyire lesz feszes a bőröd meg minden, és alig bírod kivárni hogy eljöjjön a pillanat, amikor eléred az álomalakot.
Én már annyira türelmetlen vagyok hogy értelmetlenül naponta többször mérlegelek, nézegetem magam a tükörben. Ez elcseszi az egész diétát mert türelmetlenségemben többet várok mint amennyit kapok.
Én is néha többször megnézem magam a mérlegen, de ez nem cseszi el a napomat. Igazából nekem ez nem türelmetlenség hanem inkább izgalom. Még én sem értem el a célomat, de annyira jólesik minden reggel mérlegelésnél, hogy már milyen sokat fogytam és mennyi minden elértem. Nekem ez nagyon sok erőt ad. Meg igazából én a nyarat várom nagyon amikor tényleg megmutathatom az alakomat amiért keményen megdolgoztam, mert így ebben a hidegben, 4 réteg ruha alatt... Hát köszönöm...
És mivel már csak kb 5 kg van hátra azt nyárig röhögve leadom, a maradék időben pedig jobban ráfekhetek a formálódásra. Én ilyenekre gondolok türelmetlenkedés helyett. Csak tervezem mindig a következő lépést (ami most pl egy szobabicikli és kicsit nagyobb súlyzók beszerzése).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!