Mit csináljak most?
Figyelt kérdés
Ma keresztelő volt és hát kicsit sokat ettem főként sütiket. A következő mondjuk 2 napban milyen tisztítókúrát csináljak hogy hamarabb kiürüljenek ezek a "rossz tápanyagok"?:D Nem akarok ilyen brutális léböjt, egy nap egy alma semmi ilyesmi .Csak valami hogy tovább tudjam folytatni amit elkezdtem. Mármint egészséges életmód, mozgás stb.. és a lelkiismeretem is jobb legyen. Tudom egy nap nem a világ vége de akkor is..:D előre is köszönöm:)2013. nov. 17. 20:00
1/1 anonim válasza:
Egyél normálisan, ettől többet nem igazán tehetsz. Nincs külön tisztító kúra, olyan van hogy nem eszel több szemetet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!