Akik gyomorgyürüvel fogytak azok válaszolnának?
Privàtban is meglehet csináltatni? Mennyibe kerül? Mi a menete? Mennyi időt kell korhàzban tölteni?
Köszönöm
És te tudod-e, hogy ehhez a módszerhez csak akkor nyúlnak, ha extrémen elhízott vagy, értsd: kb. 140-150 kg fölötti
Te ebbe a kategóriába tartozol? Ez lenne az egyetlen megoldás?
Köszönöm a válaszokat. Sajnálom hogy ilyen rosszul sikerült a műtét :én 80-83 kg vagyok, de egyszerűen nem birok fogyózni. Probàltam kevesebbet enni, de nem megy.nincs akarateröm. Amikor főzők sütök (3 gyerek mellett illendő) nem biromegàllni hogy ne egyek. Viszont nem bírom elviselni ezt a testképet amim most van.
Tömören: eszek, lusta vagyok ( komolyan nekem még fél óra sportra sincs energiàm az egész nap után. Elkeseredett vagyok, szeretném jól érezni magam a bőrömben. :((
"szeretném jól érezni magam a bőrömbe"
Hát EZT gyomorgyürüvel garantáltan NEM fogod elérni!!!!
Sokféleképpen lehet fogyni. Nem feltétlenül kell keveset enned, az nekem se menne. Ha nagyon kétségbeesett lennék, akkor sem fordulnék egy ilyen drasztikus megoldáshoz, inkább kipróbálnék más szintén extrém, de élvezetesebb módokat... Változtathatsz azon, mit eszel, játszhatsz a makrotápanyagok arányával, mozoghatsz többet s intenzívebben (mozgás amúgyis kell)... Nem kell óriási akaraterő és önsanyargatás a fogyáshoz. Legalábbis nekem ez a hipotézisem s amikor én voltam 80 kiló, akkor bejött. Kevesebbet ettem, kizártam az étrendemből egy kupac dolgot (azokat, amik nem hiányoztak, de nem előnyösek), semmi. Levittem a szénhidrátot, nem extrém mértékben, de azért eléggé, s elkezdtem fogyni. Kilengés az akadt, csokizás gyakran, de ha lassan fogyok, hát lassan fogyok. Most, az egész elkezdése után vagy 8 és fél hónappal 68 kilóval stagnálok, de majd kitalálok valamit. Sokkal kevesebbet vagy zsírszegényen enni tuti nem fogok, megkísérelni sem vágyik egyetlen porcikám sem. Mozognom kéne többet, azt hiszem. Bármilyen lusta is vagyok. Az jólesik, ha már belejött az ember, csak a gödör aljáról nézve unszimpatikus. Már ha olyan mozgásfomát választunk, amit szeretünk.
Ne add fel s ne hidd, hogy fogyni feltétlenül nehezen és az újságokban s Neten látott aszkétikus (néha pedig ostoba) módon kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!