Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik gyomorgyürüvel fogytak...

Akik gyomorgyürüvel fogytak azok válaszolnának?

Figyelt kérdés

Privàtban is meglehet csináltatni? Mennyibe kerül? Mi a menete? Mennyi időt kell korhàzban tölteni?

Köszönöm

2013. nov. 13. 19:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

És te tudod-e, hogy ehhez a módszerhez csak akkor nyúlnak, ha extrémen elhízott vagy, értsd: kb. 140-150 kg fölötti

Te ebbe a kategóriába tartozol? Ez lenne az egyetlen megoldás?

2013. nov. 13. 19:54
 2/11 anonim válasza:
100%
Szia.A sogornőmnek volt.A gyűrűt külön kellett kifizetni kb 500 ezer ft volt.plussz a többi költsèg.kb 800 ezer ft összesen.Neki az àllam nem tàmogatta mert csak 100 kilos volt.Szóval elkell mondanom a mütèt nem volt nagy szàm.Utànna volt rosszul hànyt ès a sajàt nyàla sem ment le.Utànna uh mellett àllitottàk a gyűrű mèretèt.100 kilorol 80 ra fogyott le.Mellette àllandóan rosszul volt.1 Èv mulva a gyomràra nőtt a gyűrű.Begennyesedett.Kikellett venni a fèlgyomraval együtt.ennek következtèben màr csak ugy 60 kilo vasàggyal.Egèsz èletèben gyógyszertkell szednie.Egyszóval ha tudsz alternativat a fogyàsra vàlaszd azt.
2013. nov. 13. 20:02
 3/11 anonim ***** válasza:
na ennyit erről.. hány kiló vagy?
2013. nov. 13. 20:07
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Sajnálom hogy ilyen rosszul sikerült a műtét :én 80-83 kg vagyok, de egyszerűen nem birok fogyózni. Probàltam kevesebbet enni, de nem megy.nincs akarateröm. Amikor főzők sütök (3 gyerek mellett illendő) nem biromegàllni hogy ne egyek. Viszont nem bírom elviselni ezt a testképet amim most van.

Tömören: eszek, lusta vagyok ( komolyan nekem még fél óra sportra sincs energiàm az egész nap után. Elkeseredett vagyok, szeretném jól érezni magam a bőrömben. :((

2013. nov. 13. 21:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Atyisten.......... 80 kiló vagy? És megfordult ez a fejedben? Én a legkisebb háromjegyű számról indultam és jelenleg egy tizessel vagyok kevesebb mint te........
2013. nov. 13. 21:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"szeretném jól érezni magam a bőrömbe"

Hát EZT gyomorgyürüvel garantáltan NEM fogod elérni!!!!

2013. nov. 13. 21:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
3 gyerekes anyuka vagy és ilyen eszement ötlet megfordul a fejedben??????? Jézusatyaúristen.... Inkább vegyél egy szobabiciklit, ellipszis trénert, futópadot, amit akarsz és kezd el végre tenni a fogyásért, a lustaság nem kifogás. Olvass utána, hogy milyen kajákat kéne enni és a gyerekeket is vond be a mozgásba, tornázhattok együtt is.
2013. nov. 13. 22:11
 8/11 anonim ***** válasza:

Sokféleképpen lehet fogyni. Nem feltétlenül kell keveset enned, az nekem se menne. Ha nagyon kétségbeesett lennék, akkor sem fordulnék egy ilyen drasztikus megoldáshoz, inkább kipróbálnék más szintén extrém, de élvezetesebb módokat... Változtathatsz azon, mit eszel, játszhatsz a makrotápanyagok arányával, mozoghatsz többet s intenzívebben (mozgás amúgyis kell)... Nem kell óriási akaraterő és önsanyargatás a fogyáshoz. Legalábbis nekem ez a hipotézisem s amikor én voltam 80 kiló, akkor bejött. Kevesebbet ettem, kizártam az étrendemből egy kupac dolgot (azokat, amik nem hiányoztak, de nem előnyösek), semmi. Levittem a szénhidrátot, nem extrém mértékben, de azért eléggé, s elkezdtem fogyni. Kilengés az akadt, csokizás gyakran, de ha lassan fogyok, hát lassan fogyok. Most, az egész elkezdése után vagy 8 és fél hónappal 68 kilóval stagnálok, de majd kitalálok valamit. Sokkal kevesebbet vagy zsírszegényen enni tuti nem fogok, megkísérelni sem vágyik egyetlen porcikám sem. Mozognom kéne többet, azt hiszem. Bármilyen lusta is vagyok. Az jólesik, ha már belejött az ember, csak a gödör aljáról nézve unszimpatikus. Már ha olyan mozgásfomát választunk, amit szeretünk.

Ne add fel s ne hidd, hogy fogyni feltétlenül nehezen és az újságokban s Neten látott aszkétikus (néha pedig ostoba) módon kell.

2013. nov. 13. 22:45
 9/11 anonim ***** válasza:
52%
Szomorú, hogy ilyen idióta emberek szaporodnak... :(
2013. nov. 13. 22:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszokat. Utolsónak külön köszönet a kulturàlt jól megfogalmazott válaszért.
2013. nov. 14. 07:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!