Heti 5-6x 40 perc biciklizésnek van értelme?
Nyilván több értelme van, mintha semmit sem csinálnál. :)
Nehéz így hogy a legjobb mozgások ki vannak lőve, de szerintem tornázhatsz is otthon, súlyzókkal stb, hogy ne legyen annyira unalmas.
Ha tényleg figyelsz a kajára akkor lesz eredménye. És biciklin egy idő után emelheted a nehézséget/időtartamot.
Hogyne lenne értelme, nagyon is jó, mint aerob mozgás, ha tényleg tudod csinálni legalább háromszor, de akár minden nap is.
Ha mindenki csak ennyit megtenne magáért...
(off: nekem a futás rendbehozta a lábamat, csak mondom, de a bringa is jó lesz az izületeknek)
Nekem a futás csak annyit tett a lábammal (4-5 hónapot futottam tavasszal-nyáron), hogy a bokáim bedagadtak, a térdem pedig annyira fájt, hogy nem tudom aludni éjjelente. SZóval nekem nem rakta rendbe :S
Köszönöm a válaszokat!!
Akkor egy hős vagy, hogy folytattad.
:)) Ami azt illeti, elkezdtem tekerni pár napja a szobabicin, és én is érzem a térdem, de szerintem csak az izom. Bénaság, ne hagyj el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!