Szerintetek megéri, ha 90kg-val Rubint Réka 20 perc önmagadért című dvd-ről tornázom a hasi részre? Persze, mellette szoktam kardiózni is (kocogás, biciklizés). Vagy csak zsír alatti hasizomnyaggatás lenne? Lenne értelme?
Szeretném, ha a hasam is formálódna. Főképp az a terület a legnagyobb problémám. Ugyanakkor tudom, hogy nincs lokális zsírégetés, de hátha segít a formálódásban.
köszönöm a válaszokat
Már tudod hogy nincs lokális zsírégetés... Ne csak a hasit csináld.
Azért van értelme, mert a lényeg az, hogy több energiát égess el, mint amit beviszel.
Ha már a hasad izmos (mégha a zsír alatt is) akkor amikor fogysz, akkor az izom kevésbé fogy el, lesz tartása a hasadnak.
Én 70 kg ról indultam 2 hete ugyanezt csinálom, heti 3 -4szer. 2 blokkot. Derekam 77 cm ről 72 cm lett, és lement 3,5 kg...
Hasizmon észrevettem hogy jobban bírja, a másik, hogy a karomon nem lötyög annyira a bőr. Mellette mást nagyon nem csinálok
(Ha nincs nálam smmi holmi, akkor a 8.Emeletre gyalog járok, és 2,5 km -t biciklin teszek meg. ) Bár a cél nekem nincs messze, még 7 kg, mivel magas vagyok, de nagyon nehezen álltam neki.
Kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!