Napi 600 kalóriával és félóra kocogással mennyit tudok fogyni egy hónap alatt?
Napi 600 kalóriával és hús nélkül zsírból egy cseppet sem fogsz leadni, de izmot sokat.
Egyél inkább 1500at, és ha húst nem is legalább tojást, sajtot, más fehérjeforrásokat. De nem hiszem el, hogy egy fajta húst sem szeretsz.
Inkább az a baj, hogy a tonhalkonzerv 1000 Ft, a briós meg 100 :)
Hidd el én olyan szívesen élnék halon, csirkemellen, karajon, csak az a baj, hogy egy vacsorányi karaj árából egy hétig eszek tésztát. Szó sincs itt arról, hogy ki mit szeret.
Mióta képes vagyok boltba járni, azóta szemezek a Riomare zöldséges tonhalkonzervvel, de még soha életemben nem ettem, mert annyiba kerül egy tenyérnyi adag mint 4 kiló kenyér.
Igen, ez is közrejátszik. Általában gyümölcsöt, tejterméket és zöldségeket eszem plusz teljeskiörlésű kenyeret, ami nagyon finom, csak drága...:) Most méretkeztem meg és már fogytam egy és fél kilót 3 nap alatt kb.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!