Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki nem eszik kenyeret az mit...

Aki nem eszik kenyeret az mit eszik reggelire és vacsorára amivel jól is lakik?

Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 22:58
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Ellenben a bőröm/hajam sosem volt ilyen szép, a gyomrom is rendben van, sosem fáj, sosem korog, nem vagyok fáradt/kába/dekoncentrált, és a zsírpárnák is eltűntek.

Ja, és a pénztárcám is bírja ezt a fajta életmódot, ami nem utolsó szempont. Minden nap szalonnára meg húsra nem telne, mondjuk előbbit én kifejezetten utálom is.

2013. nov. 8. 12:57
 22/38 anonim ***** válasza:

Igazából napi 1 bőséges, zsíros-húsos étkezés elég.

Az anyagi dolgok meg magánügyek, az Új Világrend nem arról szól, hogy mindenki egészséges legyen, legyen pénze minőségi táplálékra... Sajnálom. Nem tetszik? Akkor tegyünk ellene.. De azzal, hogy joghurtkákkal betegítjük meg magunkat, nem éppen a társadalmat megbetegítők ellen dolgozunk, úgy vélem.

2013. nov. 8. 13:01
 23/38 anonim ***** válasza:

Igen, érzem is, hogy a halálomon vagyok :D

Bezzeg egy 10 tojásos-zsíros rántotta biztos segítene rajtam :D

Nem kicsit vagy hibbant.

Szóval ha valaki egészségesen táplálkozik és rendszeresen mozog, az nem ér semmit, egy pohár joghurttól szörnyet fog halni, igaz? Logikus...

Már valamelyik nap leírtam valahol, de a papám is ilyen nagyokos volt, húst evett hússal, meg jó kis zsíros rántottákat, stroke-ot is kapott, de biztos neked van igazad, a zabpehely meg a sovány túró sokkal rosszabb :D

2013. nov. 8. 13:06
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
szerintem amúgy nem is túl etikus túl sok húst enni. ha megnézzük mi kell ahhoz, hogy ennyi embernek ilyen mennyiségű húst állítsanak elő, akkor szerintem könnyen azt mondja az ember, hogy ezt kösz nem. tele van a net videókkal, hogy mit művelnek az állatokkal. én simán adok pár évet az életemből, hogy ez ne legyen.
2013. nov. 8. 13:12
 25/38 anonim ***** válasza:

Na igen, ez meg a másik...Bár az erkölcsi részt hülyeségnek tartom (a tyúk/sertés mindig is haszonállat volt, a húsáért tartjuk nem házi állatnak), de a tömeggyártás ugye nem arról híres, hogy jó körülmények között tartott, egészségesen táplált állatok húsát/tojását biztosítja.

Nekünk pl. ezért lesznek jövőre saját tyúkjaink.

2013. nov. 8. 13:16
 26/38 anonim ***** válasza:

Szerintem zsírt kell enni, sok zöldséggel nem sok hússal.

Apropó, milyen nagy táplálkozás szakértők vannak szabadlábon. Kisujjából kirázza, hogy a nagyapja miért kapott sztrókot, BÁR KÜLÖNBEN A TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNY ÉS AZ EGÉSZSÉGÜGY LEGKOMOLYABB KÉRDÉSEI KÖZÖTT VANNAK A SZÍV-ÉRRENDSZERI BETEGSÉGEK, de persze a magyar ember aki joghurtot eszik, mert szerinte a tehén gennyes teje az bizony igazi élelmiszer, megmondja hogy a hús-zsírevés okoz betegséget. Egy hús-zöldségevő élőlénynél, nyilván. Azért halt ki az emberiség amíg normálisan élt, civilizáció és mezőgazdaság nélkül, a húson aminek az emésztéséhez alkalmazkodott mert olyan rossz hatással van a hús-zsírevés az egészségére.

Az autista gyereket azért a hús-zsírevéssel lehet kezelni/gyógyítani, mert ez olyan rossz

A cukorbeteget azért így lehet csak meggyógyítani, mert ez olyan rossz

az egészséges ember azért ilyen táplálkozással marad egészséges, civilizációs betegségektől mentes mert ez olyan rossz.

Bezzeg a joghurt, ami már magával vonzza autoimmun betegségek sorát, tehát sok ember lesz beteg a joghurtevők táborában, az egészséges. Csak éppen számunkra káros. A civilizációs betegségek egyik jellemzője, hogy krónikusak. Ezért alacsony IQ-val nehéz is az ezeket okozó rossz életmódbeli szokásokat észrevenni, mert ugye ez túlmutat azon mint a forróvíz példája (megégeted magad), ehhez tényleg észnél kell lenni, hogy észrevedd. Tudásra és gondolkodásra van szükség ahhoz, hogy elfogadd: nem a természetes táplálékod (hús, zsír, zöldségek) tesznek beteggé.

Persze a kedves gabonaipar, tejipar pénzelte rendszerek sokkal hitelesebbek, biztos a sok beteg embernek van igaza, és ők élnek jól.

2013. nov. 8. 13:20
 27/38 anonim ***** válasza:

Csak mert haszonállat, nem kéne kínozni. Nekem a nagyüzemi hús és tojás ízetlen is, úgyhogy több okból is kerülöm.

A jól tartott tyúkok finom házi tojásában semmi kivetnivalót nem látok, úgyhogy azt eszem, amennyihez hozzájutok. Ami nem valami sok (többtojásos rántotta csak most jöhet számításba, hogy kifejlesztettem pár tojástalan magkenyeret - nélkülük sokkal munkaigényesebb jóllaknom s jóllakatnom a párom és úti ételnek is jók), egyetlen megbízható helyet ismerek, ahol személyesen ismerem a tyúkokat. A tojások íze pedig remek :) A hús szerencsére nem kötelező az élethez, bár az enyém tartalmaz nyomokban azt is.

2013. nov. 8. 13:22
 28/38 anonim ***** válasza:

Még a cukorbetegeknek is szükségük van szénhidrátra, te nagyon hülye (csak hogy felvegyem a stílusod), tudom, a családban több is van. Papámnak meg elsőként a zsírfogyasztását fogták vissza, de az orvosok biztos rosszabbul tudják, mit te, ő nagyon képzett netes szószátyár.

És napi max. 1 joghurt aligha károsabb, mint napi 5-10 tojás. A te marha nagy tudományod sem áll sokból, hiába tartod magad olyan nagyra.

2013. nov. 8. 13:24
 29/38 anonim ***** válasza:
Hé, én hol írtam, hogy kell?! Csak arra céloztam, hogy önmagában az, hogy sok állatot leölünk, hogy megegyük (mivel ugye baromi sokan vagyunk), nem baj, a baj a HOGYAN.
2013. nov. 8. 13:25
 30/38 anonim ***** válasza:

"Még a cukorbetegeknek is szükségük van szénhidrátra, te nagyon hülye (csak hogy felvegyem a stílusod), tudom, a családban több is van. Papámnak meg elsőként a zsírfogyasztását fogták vissza, de az orvosok biztos rosszabbul tudják, mit te, ő nagyon képzett netes szószátyár. "

Így kinyírják nagyapádat, az orvosok le fogják csökkenteni a zsírfogyasztást.. és ezzel előidézik a betegségeket. És te ehhez tapsolsz?

Csak azért mert orvos, te gondolkodás nélkül hagynád, hogy tömegeket tegyenek beteggé? Te nagyon érdekesen gondolkodsz.. Hívő vagy.

A cukorbetegeket amíg olyan hagyományos, elavult dogmák alapján kezelik, amikről te írsz, sosem fognak meggyógyulni. Te komolyan ezt támogatod? Tartsuk fenn a betegségeket a hagyományos, rég megdőlt elméletek alkalmazásával, ajánlgatásával?

Te betegségpárti vagy, komolyan? Nos, ez a különbség kettőnk között. Én egészségesen érzem csak jól magam. És elvi támogatója vagyok ennek a nézetnek, és elítélője, kritikusa a betegségiparnak.

Voltaképp a hozzád hasonlóan gondolkodó emberek egész világnézete számomra szánandó.. de egyszerre megvetendő is.

Tapsolsz annak amit nagyapáddal műveltek.. hát gratulálok.. nem tudom hogyan érezheted magad, hogyan különbözhetünk ennyire.. félelmetes.

2013. nov. 8. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!