Fogyni szeretnék, mit egyek reggelire és vacsorára?
Ebédem az megvan : hús,főzelék, zöldségek párolva nyersen, nagy tál saláta, sovány levesek.
Uzsira: ált. gyümölcs vagy egy db. nyers zöldség:)
De a reggelim és a vacsim nincs meg..kérlek segitsetek:)
Barna kenyér mindenképp szerepeljen, inkább a reggelihez, és a tej is hiányzik. Szóval reggelire egy sima joghurt 1-2 szelet barnakenyérrel (rozskenyér vagy valami csökkentett szírtartalmú).
Vacsorára egyél valami könnyűt és laktatót, a lényeg, hogy NE 6 után! ;)
reggeli 2 tojásos rántotta, kis szelet tönkölykenyér, paradicsom, paprika, stb
vacsora túró
vagy reggeli zabkása almával
vacsora 2 főtt tojás, zöldségtál
vagy tonhalkonzerv zöldségtál
Lefekvés elött 2-3 órával ne egyél, szóval ha te éjfélkor fekszel le, este 6 után is ehetsz!
Úgy kb. semmivel nem értek egyet, amit az első hozzászóló írt... Ha megadod testednek, amire szüksége van, akkor se kenyér, se tej nem kell (én sokakhoz hasonlóan egyiket sem eszem s teljesen elégedett vagyok eme döntésemmel).
Az ebéded teljesen jó, csak a zsír hiányzik belőle (ha a hús zsíros, akkor nem szóltam), márpedig arra is szükség van.
Reggelire és vacsorára különféle dolgokat ehetsz, nem tudom, a Te étrendedbe, lehetőségeidbe, ízlésedbe, éhségedbe mi fér, én tojást és zöldséget ennék, kis éhség esetén sült zöldséget, olajos magvakat s ezek mindenféle keverékét (de az én étrendem kissé korlátozott). A hússal sincs különösebb baj, ha jó minőségű, én nem szoktam, de nem azért, mert rossz ötletnek tartom reggelire vagy vacsorára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!