Mennyire jó ez reggelinek? 4 tojásból 1 hagymából olaj nélkül rántotta 5 szelet csirkemell sonka, és csalamádé hozzá? Innivaló: víz
#1: Estig ez szerinted sok? Hmmm.
Kérdező, barátnődnek mondhatod, hogy ő meg szénhidráttal tömi magát, ami különösen nem fogyis :D Valamivel több igazság van benne, mint amit ő mondott...
Szerintem nem csinálod rosszul... Egyesek belekötnének a tejtermékekbe, én tartózkodom. Személy szerint zsírban sütném a tojást, legalább lenne egy kis plusz kalória, hogy bírd estig, de ugyebár nem tudom, Neked mennyi kell.
Ahogy elnézem, szénhidrátban eléggé visszafogott a táplálkozásod, úgyhogy ha sok zsírt ennél, az se lenne gond. A szénhidrátszegény, zsírdús táplálkozás elég hatékony fogyáshoz...
Barátnőd azt nem mondta, hogy össze fogsz esni ennyi szénhidráttal s egyél gabonát? Mert azt is szokták. A szénhidrátigény emberfüggő, de zöldségből és gyümölcsből eleget be lehet vinni, normál esetben mindenképp. A sportolás más tészta, persze azt is lehet minimális szénhidráttal, de az már trükkösebb és bizonyára nem akárkinek való.
Müzli banánnal nagyon nem fogyókúrás.:D
A tied sokkal inkább az volt.
Krumplifőzelék szintén nem, a joghurt se, mert tele van cukorral.
Amúgy reggel vihetnél be egy kis szénhidrátot, mondjuk teljes kiörlésű kenyeret a rántotta mellé. Ha ennyire nem eszel ch-t, akkor teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!