A Burger Kinges grillezett csirkemellsaláta öntet nélkül jó ebédre és vacsorára?
Én heti kétszer suliba járok, akkor az ebédem teljesen kimaradna, ha nem lenne a suli mellett a Meki. Oda rohanok át a neyed óra szünetben csirkesalátát enni.
TEljesen jó ötlet, de ne mindennap ezt edd.
szerintem is jó, múltkor a családdal pesten voltunk és meg kellett állni a hosszú út miatt kajálni. ők hambit ettek, én meg vettem magamnak egy ilyen csirkehúsost :)
megjegyezték milyen hülye vagyok, hogy ennyit képes vagyok fizetni egy salátáért, míg ők ugyanennyiért 3-4 hambit tudtak venni.
nem szóltam semmit, csak elképzeltem azt a sok egészségtelen vackot a zsömiben x)
Ha választani kell a hamburger és a csirkesaláta között, akkor igen, jó választás.
Ha nem muszáj, akkor a gyorskaja minden formája kerülendő. Fogalmad sincs, miben pácolják/sütik a csikremellet, és a csirkemellet miből "gyúrják" valójában. Mennyi cukor van a pácban, és mennyire gagyi az olaj. Ha nem trükköznének, te is tudnál olyan csirkét sütni otthon. De nem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!