Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A Burger Kinges grillezett...

A Burger Kinges grillezett csirkemellsaláta öntet nélkül jó ebédre és vacsorára?

Figyelt kérdés
Fogyózhatok vele? Van még valaki aki rajtam kívül felfedezte ezt a praktikus megoldást?

2013. júl. 10. 14:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Én heti kétszer suliba járok, akkor az ebédem teljesen kimaradna, ha nem lenne a suli mellett a Meki. Oda rohanok át a neyed óra szünetben csirkesalátát enni.

TEljesen jó ötlet, de ne mindennap ezt edd.

2013. júl. 10. 14:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért ne mindennap? Csak hús és zöldség. Nem?
2013. júl. 10. 14:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Jónak tűnik.
2013. júl. 10. 14:27
 4/8 anonim ***** válasza:

szerintem is jó, múltkor a családdal pesten voltunk és meg kellett állni a hosszú út miatt kajálni. ők hambit ettek, én meg vettem magamnak egy ilyen csirkehúsost :)

megjegyezték milyen hülye vagyok, hogy ennyit képes vagyok fizetni egy salátáért, míg ők ugyanennyiért 3-4 hambit tudtak venni.

nem szóltam semmit, csak elképzeltem azt a sok egészségtelen vackot a zsömiben x)

2013. júl. 10. 14:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha választani kell a hamburger és a csirkesaláta között, akkor igen, jó választás.

Ha nem muszáj, akkor a gyorskaja minden formája kerülendő. Fogalmad sincs, miben pácolják/sütik a csikremellet, és a csirkemellet miből "gyúrják" valójában. Mennyi cukor van a pácban, és mennyire gagyi az olaj. Ha nem trükköznének, te is tudnál olyan csirkét sütni otthon. De nem tudsz.

2013. júl. 10. 14:50
 6/8 A kérdező kommentje:
aham..
2013. júl. 10. 14:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért ne mindennap, mert kell a változatosság. Ha ezt eszed hosszú ideig, a végén rá se tudsz majd nézni :)
2013. júl. 10. 17:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Fogyózhatsz vele de ne csak azt edd
2013. júl. 10. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!