KINEK MELYIK VÁLT BE: sok szénhidrát+kevés fehérje+kevés zsír VAGY kevés szénhidrát+sok fehérje+sok zsír?
Szénhidrát alatt nem a kalácsot és a csokit értem, hanem pl. rizs, sok zöldség.
Csak egy egyszerű választ kérek, hogy kinek melyik jött be, nem kell érvelni, hogy ez vagy az miért nem jó.
És egy plusz kérdés: Ki mennyire aktív, mennyit sportol?
Egyik se.
Kevés ch + sok fehérje + kevés zsír, abból is inkább az esszenciális
Heti 4-5x, a regenerálódásért.
Én is a több fehérje és kevesebb ch és zsír mellett állapodtam meg.
A sportról annyit, hogy nem túl jó még az állóképességem és a túlsúlyom miatt se merek még komolyabban sportolni ezért inkább naponta 1 órát tempósan gyalogolok, amikből kb 20 perc hegymenet.
Eddig 8 kg-t fogytam.
A sok ch mindenképpen nyerő :DDD
Na jó, ezt nem hiszem el hogy van még aki elhiszi :)
Nekem sok zsír, moderált fehérje és sok zöldség (lassú ch) és lehetőleg semmi gyors ch volt a legnyerőbb, izomfejlődéshez viszont időszakosan megemelt keményítő fogyasztás (ami már nem annyira egészség centrikus nézetű egyébként).
Tápi.
Biztos.. a kínaiak is azért találták fel a cukorbetegség akupunktúrás kezelését, mert olyan (káromkodjak egy jót?) egészséges a sok rizsevés.
Apropó, ez a kezelés még mindig hatékonyabb, mint a balfax diabetológia módszerei és tanai? Nemá' !
Láttunk már szumóst?
A karcsúság (széles váll, karcsú derék, keresztszálkás keszeg segg) mintaképei. Éljen a rizs.
És megfagyna, ha a húsból nem képezne kellő mennyiségű zsírpárnát.
Volt már igazán szálkás a tested?
És mégis zsíros volt a talppárnád, tenyered. Vannak istenadta dolgok melyek együtt járnak a fókaléttel. Ugyan így az emberléttel is. Nemdebár?
A szumók meg szándékosan tömik magukat istentelen mennyiségekkel, hogy minél hájasabbak legyenek, tehát ugyanolyan sza.r példa. De hagyjuk is, nem akarom teleoffolni a támát.
"Csak egy egyszerű választ kérek, hogy kinek melyik jött be, nem kell érvelni, hogy ez vagy az miért nem jó."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!