Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan szokjak le a csokiról?

Hogyan szokjak le a csokiról?

Figyelt kérdés

tény,hogy ha egy hétig nem ennék csokit kb 2 kg fogynék,vagy csak vékonyabb lennék.

Ezzel csak az a probléma hogy nem tudok csoki nélkül létezni. Mármint nagyon elromlik a hangulatom ha nem eszek csokit,szinte az a napom fénypontja mikor hazaérek,leülök a fotelba és szertarás szerűen csokit zabálok. és ez rohadt idegesító. Nem mondom hogy habzsolom a csokit mert nem eszek olyan megbotránykoztató mennyiségűt(mármint kb. fél tábla csokit+péksüteményeket,cukrokat) azt szeretném elérni hogy napi egy sor csoki elég legyen és ne érezzem üresnek az életet csoki nélkül.

Esetleg nem tud valaki valami undorító csokikészítésről szóló filmet mutatni amitől önszántamból megundorodom a csokitól?:/

Tippek,tanácsok jöhetnek,megköszönöm.

Ja és még annyit hogy nem vagyok kövér,vékony vagyok,csak egy két helyen (COMB,has) elég 'husi' vagyok.

16/L

2013. nov. 1. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Undorító csokikészítés? Szerintem a világ egyik leggusztább képe az olvadó csokoládé.

Egyébként próbáld meg lassabban enni, úgy tovább tart az élvezet. Hátha akkor kevesebb is elég.

2013. nov. 1. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is csokifüggő, vagyok, immár régóta, nekem nem sikerült lefogynom, de redukálni a mennyiséget igen. Kalóriát számolok, és mikor belegondolok, hogy fél tábla csoki után nem tudnék jóllakni vacsoránál, rögtön elég lesz 2-4 kocka. :)
2013. nov. 1. 14:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát hasónló cibőben vagyok csak akkor tudom csillapítani csoki vágyam,ha elérem azt a gely érzést.Nehéz de probáld ki hogy kb 3 napig nem eszel csokit.Helyette pl:Megfőzöd a zabpelyhet 1,5 % tejben és édesítőszerben tetejére kakaópor.Vagy 1,5 % tejből kakó+édesítő.Vagy zabpelyhes süti a mikróban 3 evőkanál zabpehely 1 tojás pici sütőpor kakaó édesítő pici tej és valamilyen gyümölcs 1-2 prec és kész.
2013. nov. 1. 14:47
 4/4 Vörösnefelejcs ***** válasza:
71%

1. Egy nővel azt csináltatták, hogy tükör előtt kellett neki csokit ennie, de csak szopogathatta, aztán ki kellett köpnie egy zsebkendőbe. Így kellett "elszopogatnia" az egész táblát, kockánként. Álllítólag 10 alkalom után leszokott - és rászokott másra.

2. A lányom azt mondta, hogy ne hidegen együk (én és férjtárs), a hűtőből, hanem szobahőmérsékleten. Aj. Nekem úgy már kicsit émelyítő, kevesebb is elég, töményebb az ize.

3. Szopogatni kell, és nem rágni-nyelni.

4. Vettünk kis negyvengrammos csokikat, hogy ne egy táblát (100gr) kezdjünk el.

5. A bélflórában leledző baktériumok három fajtájuak alapvetően. Ebből az egyik fajta kimondottan édességen (ch) él - és azt is akar enni. Ezek a baktériumok két kilót jelentenek fejenként, és beleszólnak az agyműködésbe, viselkedésbe. Ha abbahagyod a cukor, csoki és egyszerű ch evést és mondjuk sok húst eszel, fehérje-evő bacijaid lesznek (elfogynak a ch-zabálók, és elszaporodnak a húsevők), akkor már nem is fogod kívánni a csokit.

Több tippem nincs.

Kevés jobb dolog van, mint a csoki. Talán a tökéletes alak?

2013. nov. 1. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!