Hogyan szokjak le a csoki evésről?
Egyél helyette mézes almát.
Vagy simán almát. Csak 1 hétig kell édességét nélkül élned és végre a normális kaják, zöldségek, gyümölcsök édességét is érzed majd és értékeled. Én teljesen leszoktam a csokiról, és már nem is hiányzik. Legkönnyebben mégis csak az tud leszokni az édességről, aki számolja a kalóriáit. És nem kell életed végéig, csak így az érdekesség kedvéért egy ideig számolod, és rájössz mennyivel több fölösleges kalóriát veszel be, és ezzel mennyivel túlléped a napi keretedet. Én így szoktam le. És helyette mindig darabolt almát ettem egy ek. mézzel és utána ha akartak volna se tudtak volna csokival tömni.:D
Egy tabla csokolade legalabb 500 kcal, de inkabb 600. A napi kaloriaigenyed tobb mint negyede. Ugyanekkora kaloriatartalommal megehetnel egy egesz ebedet vagy vacsorat. Ha ennyi csokit eszel, azzal kb. ugy josz ki kaloriaban, mintha 2 vacsorat ettel volna. Gondolom dagadt vagy, mint a haz, ugyanis napi 1 tabla csoki heti szinten plusz 4000 kcal, ami tobb mint fel kilo hizas!
Gondolj mar bele, mit eszel! Tomeny zsirt es cukrot! Radasul semmi taperteke nincs, csak megeszed, a vercukrod a magasba szokik, majd leesik, megint ehes leszel pillanatokon belul, hogy megeszed.
A csokolade semmire nem jo, csak arra, hogy noveld vele a feneked meretet, foleg ilyen mennyisegben. En is imadom a csokoladet, de meg tudok allni napi 1 kockanal es meg fogyok is.
Nincsenek csodaszerek arra, hogy leszokj rola. Fogd fel azt, hogy mit tesz minden egyes falat csoki veled. Ha dagadt akarsz maradni egesz eletedre, akkor csinald csak ezt tovabb, de ha meg szeretnel lemenni bikiniben a strandra, akkor olvasd el a hatuljan a tapertekeket es fogd fel, hogy mit csinalsz magaddal.
ahhh :D
Az egész hülyeség...
Egyél csokit.
Korlátozd le a mennyiséget természetesen, de ha megvonod magadtól, csak annyit érsz el, hogy el fog kapni a falásroham és nem lesz elég egy csokigyár sem(tapasztalat)
Ha eldöntötted, hogy naponta pl csak egy csokit eszel(snickers, mars, esetleg fél tábla csoki) akkor mellette biztosítsd magad arról, hogy a többi ételed egészséges lesz.
Ha pl megeszel egy snickerst akkor az nap ne egyél már több cukros dolgot.
Nem kell lemondanod semmiről...
egyszerűen figyelj oda, és mozogj
mértékletesen mindent szabad.
ennyi a kulcsa :)
Előző vagyok.
Mellesleg első válaszolónál is ott a pont :)
Én is így szoktam le a csokiról..csak hát nem sült el jól nálam a teljes csokimegvonás
Szóval inkább eszem csokit...mértékkel.
A hangsúly mindig a mértékletességen van :)
felesleges az önkinzás :D
De tényleg a kalória számlálás szerintem nem hülyeség, ha nem viszi túlzásba az ember(nekem sikerült egy időben...)
Megtanulja értékelni az ember az egészséges kaját miután elkezdi számolgatni a kalóriákat(én 2hónapig számoltam, azóta nagyjából fejből is megy, saccra hogy egy nap mennyit eszem)
Köszönöm mindenkinek a választ!
Igazad van 3. válaszoló, viszont nem vagyok akkora mint egy ház... :D 165 cm/62 kg vagyok. De igazad van, és köszönöm a válaszod.
"Csokimegvonás" egy új kifejezés?
A Snickers mióta csokoládé? Nem tejes-cukros-mogyorós, alacsony kakaótartalmú édesség?
Vacsira nutella helyett sportolni kezdtél? :)
A kakaó (tej, cukor, kis kakaópor?) jobb mint valami csoki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!