Hogy a fenébe szokjak le az evésről?
egyél kevesebbet és mozogj többet. minél több kalóriát használ fel a tested (mozgás végett) annál kevésbé kell kevesebbet enned. amúgy vacsorára ne zöldséget egyél, hanem valami fehérjedúsat.
nap közben mehet a rizs, csirkehús, de jó eredménnyel akkor lehet fogyni is, ha folyton alakítod az étrended (bevitt kalória és tápanyagmennyiség) a tested igényeihez. nem hatékonyan úgy lehet, hogy zsemle és kenyér helyett barna kenyeret, teljes kiőrlésű kenyeret eszel (a sima kenyeret el lehet felejteni teljesen!) nyilván nem eszel cukrot, gyümölcsből is mértékkel, és próbálsz keveset enni, ha nincs szükséged sokra! kíméld a pénztárcát.. a hízás drága, a fogyás is mert egészségesen kéne enni, de kevesebbet!
a pörivel semmi gond, kicsit zsírosabb persze, de már rég nem a leghatékonyabb szálkásító étrendről beszélünk.
edd barnarizzsel vagy barna kenyérrel.. én is azzal (kenyér) ettem a héten :)
nem vagyok ám értetlen, szóval étvágy csökkentő.. hmm. én mondjuk szerencsésen kihúztam eddig ilyen kalandok nélkül, de egy ismerősömet egyik edzésén úgy összeverték, hogy vért hányt, és nem nagyon volt étvágya. tehát megoldható, kicsit finomabban.. és máris az evés lesz az utolsó dolog amire gondolsz.
vagy, természetesen léteznek gyógyszerek amik elveszik az étvágyat. vagy, laktató kajákat eszel, sokat iszol.. nem tudom miért, tegnap bedobtam egy sárgabaract turmixot tejes izé, kur.vasok lett, már nagyon untam, de biztos hogy kisebb energia bevitel volt este mintha normálisan eszem egy jót. persze ezután is ettem, de például nem sokat.
ha sok folyadékot iszol, és folyton zöldséget eszel (a pörkölt előtt már megeszel 6 paradicsomot 2 paprikát, kis uborkát) akkor ne legyél már annyira éhes Te sem.
próbáld meg.
amúgy majd leírhatnád délután hogy sikerült, mit éreztél úgy hogy sok zöldséget ettél.
amúgy még arra gondoltam, hogy kaja mellé is jó a zöldség, te ha nekiállsz enni, és mindjuk vacsorához is megeszel 4 paradicsomot (vagyis 6-ot 7-et :) akkor vajon mennyi kenyeret ennél hozzá? szerintem kevesebbet mint amúgy. de ez áll reggelire is.
bazz.. két válasz szerint "jó" azokból az egyik egész nap nem evett, majd csak este 2 szelet szalámit..
hát érdemes :D jó cucc D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!