Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy a fenébe szokjak le az...

Hogy a fenébe szokjak le az evésről?

Figyelt kérdés
Van rajtam súlyfölösleg,és szeretném leadni! Sokat olvasom ezt a fórumot, és azt szoktátok javasolni, elsősorban az étrendre kell odafigyelni! Nagyon hozzá vagyok szokva a nem épp diétás kajákhoz, és egyszerűen nem sikerül áttérnem a könnyebb ételekre! Sokkal többször vagyok éhes, és mintha igényelné a szervezetem a több húst, és a tartalmasabb kajákat! Nekem a zöldség vacsira egyenlő a haláltáborral. Nincs valami készítmény, tea vagy akármi, ami csökkenti az étvágyat, és legalább a kezdeti nehézségeket átvészelném? Mert ez így nagyon nehéz! Köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 16. 07:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

egyél kevesebbet és mozogj többet. minél több kalóriát használ fel a tested (mozgás végett) annál kevésbé kell kevesebbet enned. amúgy vacsorára ne zöldséget egyél, hanem valami fehérjedúsat.

nap közben mehet a rizs, csirkehús, de jó eredménnyel akkor lehet fogyni is, ha folyton alakítod az étrended (bevitt kalória és tápanyagmennyiség) a tested igényeihez. nem hatékonyan úgy lehet, hogy zsemle és kenyér helyett barna kenyeret, teljes kiőrlésű kenyeret eszel (a sima kenyeret el lehet felejteni teljesen!) nyilván nem eszel cukrot, gyümölcsből is mértékkel, és próbálsz keveset enni, ha nincs szükséged sokra! kíméld a pénztárcát.. a hízás drága, a fogyás is mert egészségesen kéne enni, de kevesebbet!

2011. júl. 16. 08:13
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi Aczél! De én nem bírom ki, hogy ne egyek, ha elém raknak pörköltet, vagy ilyesmi kaját! Értesz? Egyszerűen nem tudok áttérni arra, amit javasolsz! Ezért kérdeztem, van e valami étvágycsökkentő cucc.
2011. júl. 16. 08:39
 3/15 anonim ***** válasza:

a pörivel semmi gond, kicsit zsírosabb persze, de már rég nem a leghatékonyabb szálkásító étrendről beszélünk.

edd barnarizzsel vagy barna kenyérrel.. én is azzal (kenyér) ettem a héten :)

nem vagyok ám értetlen, szóval étvágy csökkentő.. hmm. én mondjuk szerencsésen kihúztam eddig ilyen kalandok nélkül, de egy ismerősömet egyik edzésén úgy összeverték, hogy vért hányt, és nem nagyon volt étvágya. tehát megoldható, kicsit finomabban.. és máris az evés lesz az utolsó dolog amire gondolsz.

vagy, természetesen léteznek gyógyszerek amik elveszik az étvágyat. vagy, laktató kajákat eszel, sokat iszol.. nem tudom miért, tegnap bedobtam egy sárgabaract turmixot tejes izé, kur.vasok lett, már nagyon untam, de biztos hogy kisebb energia bevitel volt este mintha normálisan eszem egy jót. persze ezután is ettem, de például nem sokat.

ha sok folyadékot iszol, és folyton zöldséget eszel (a pörkölt előtt már megeszel 6 paradicsomot 2 paprikát, kis uborkát) akkor ne legyél már annyira éhes Te sem.

2011. júl. 16. 08:45
 4/15 A kérdező kommentje:
Ok ok. Akkor megyek keresek most is valami zöldséget! Akkor jóformán ha unalmamba is zöldséget rágok, nem leszek annyira éhes? Húú remélem, mert borzasztó kajás vagyok mindig! Köszönöm szépen a nyűgömre a válaszod. :)
2011. júl. 16. 08:55
 5/15 anonim ***** válasza:

próbáld meg.

amúgy majd leírhatnád délután hogy sikerült, mit éreztél úgy hogy sok zöldséget ettél.

amúgy még arra gondoltam, hogy kaja mellé is jó a zöldség, te ha nekiállsz enni, és mindjuk vacsorához is megeszel 4 paradicsomot (vagyis 6-ot 7-et :) akkor vajon mennyi kenyeret ennél hozzá? szerintem kevesebbet mint amúgy. de ez áll reggelire is.

2011. júl. 16. 09:00
 6/15 anonim ***** válasza:
előttem mindent leírtak, egyre figyelj!! semmilyen étvágycsökkentőt, teát, kapszulát ne vegyél be!! ezek irtó erős hashajtó hatásúak. hatásukra összehúzodik a gyomor, így kevesebbet eszel, mindent amit beviszel egyből kihajt belőled, így rengeteg folyadékot is vesztesz, görcsölni fogsz egész nap, ezen felül azért is hatékony mert eleve enni sem mersz, mert olyan hirtelen jön a hatása, hogy sétálsz az utcán lépsz egyet és....rotty
2011. júl. 16. 09:19
 7/15 anonim ***** válasza:

itt egy étvágycsökkentő:

[link]

Olvasd el lent a véleményeket.

2011. júl. 16. 09:28
 8/15 anonim ***** válasza:

bazz.. két válasz szerint "jó" azokból az egyik egész nap nem evett, majd csak este 2 szelet szalámit..

hát érdemes :D jó cucc D:

2011. júl. 16. 09:40
 9/15 A kérdező kommentje:
Oké,majd írom az észrevételeimet! Köszi Srácok!
2011. júl. 16. 09:46
 10/15 anonim ***** válasza:
Reggel menj ki az utcára, egy időzáras bilinccsel kösd magad valamihez, aztán este kiold, és mehetsz kajálni. Vagy ülj fel egy biciklire, és rakj rá valami buherált sokkolós cuccot, hogy jól megcsapkodjon, amikor kaja közelébe mész. Természetesen vizet vihetsz magaddal. Sok sikert!
2011. júl. 16. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!