Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy a fenébe szokjak le az...

Hogy a fenébe szokjak le az evésről?

Figyelt kérdés
Van rajtam súlyfölösleg,és szeretném leadni! Sokat olvasom ezt a fórumot, és azt szoktátok javasolni, elsősorban az étrendre kell odafigyelni! Nagyon hozzá vagyok szokva a nem épp diétás kajákhoz, és egyszerűen nem sikerül áttérnem a könnyebb ételekre! Sokkal többször vagyok éhes, és mintha igényelné a szervezetem a több húst, és a tartalmasabb kajákat! Nekem a zöldség vacsira egyenlő a haláltáborral. Nincs valami készítmény, tea vagy akármi, ami csökkenti az étvágyat, és legalább a kezdeti nehézségeket átvészelném? Mert ez így nagyon nehéz! Köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 16. 07:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fog sokat érni az a szar amit belinkeltem, de sebaj :D
2011. júl. 16. 10:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát a termék kommentek alatt ott virít:

"Az én étvágyamat egyáltalán nem lohasztja le :( :D

Minimális étvágycsökkentő hatása volt nálam, de szerintem szerintem az inkább csak placebo volt :)

Ugyanolyan éhes maradok tőle, 2-3 szem dió vagy mogyoró többet segít. "

2011. júl. 16. 10:59
 13/15 anonim ***** válasza:
erre gondoltam én is, egyetlen aki azt írta hogy használ "egész nap nem evett" mekkora éhező nyomorék suttyó? az a vélemény nem számít mert egy retardált szerencsétlen írhatta csak.
2011. júl. 16. 13:08
 14/15 A kérdező kommentje:
Aczél basszus tényleg igazad volt! :)) Tök állat, nem voltam olyan éhes, nem kellett annyit ennem! Köszke! Ja, 2 szalámi 1 napra! Hihi
2011. júl. 16. 14:00
 15/15 anonim ***** válasza:

2 szalámi.. én azt 1 harapásra eszem, ha ilyet eszem. na mindegy.

Kérdező, örülök, hogy jobb.

2011. júl. 16. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!