Hogyan szokjak le a káromkodásról?
Odafigyeléssel, önfegyelemmel. Máshogy nem megy.
Vagy esetleg kérj meg valakit, hogy szóljon rád minden alkalommal.
Második, ez nagyon jó. :D
No, de: keress valami értelmetlen kifejezést vagy ilyesmit, és azt használd, amikor káromkodnál. Akkor szokták ezt csinálni, ha a családban kisgyerek van, hogy mégsem azt mondják, ha már mondani akarnak valamit, hogy a "...", hanem inkább azt, hogy "..." Olyan jó példákat akartam neked írni, de nem jut eszembe. Azt a csokis tekercses tízóraiját neki! - Ááá, na, de érted. :D
mondjuk a kedvencem a 'kurta életbe!'
vagy Manóba! mint Google Chrome
nehezen...
asszociálj...
ha eszedbe jut az istenb@sszameg, mondd inkább, hogy jézus szeret. Ha netalántán valakit a πcsába akarsz elküldeni, mondd neki, hogy menjen az édesanyukája ánuszába...
Ezektől nagyon nehéz megszabadulni ám.
Menj el egy Mezőgazdasági suliba és ott hátha ragad rád némi tájszólás helyette. :D Úgy az igazi...
Én is ha ideges vagyok és semmi nem sikerül a szöget is úgy verem be hogy minden ütésnél káronkodom változatosan. Nekem nem tűnik fel de ha mástól hallok csúnya beszédet idegesítően hat rám és megjegyzem magamnak hogy ki ez a bunkóó hee?? XD
De szerintem én sem vagyok jobb semmivel csak én már magamtól megszoktam... Csak erre gondolok mikor káronkodnék egyet. Ez valamit azért segít..
Hát ez a másik, amiről még le kell szoknom az édességek mellett.
(kurta életbe- ez jó! Így lehet, hogy le lehet!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!