Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak még, hogy fogyjak?

Mit csináljak még, hogy fogyjak?

Figyelt kérdés
Szüleim folyamatosan mondják,hogy híztam..159cm vagyok és 48 kg..augusztusba még 44 voltam :/ szóval ebben igazuk van..de én nem hasra híztam,hanem csípőre és karra..2napja elkezdtem napi 150 felülést csinálni attól függetlenül és mától futni is fogok..mit csináljak még,hogy lefogyjak? 44-re vissza szeretnék menni,mert igy 48kg-ként nem érzem jól magam.. (14 éves lány vagyok) étrendbe mit változtassak? mit ne egyek és miből egyek többet?:) előre is köszönöm,ha valaki tud valami hasznos információt adni:D

2013. okt. 30. 12:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Sovány vagy. Bátran ki merem mondani, ezek alapján a számok alapján. És csak azért nem érzed jól magad, mert 48 vagy. Ne fogyj. Eszedbe ne jusson. Most végre eléred az egészséges súlyod, bár ez még jóval a normál érték alatt van, de már sokkal jobb. Ha a szüleid szerint ez így nem jó, akkor űr van az agyuk helyén.

De ha eddig 44 kg voltál, minden éhezés nélkül, akkor csak azt kell abbahagyni ami miatt meghíztál és le fog rólad menni a felesleg. Gondold át, min változtattál mostanában és rájössz mit kell visszaállítani. 14 évesen indulnak meg igazán a hormonok, lehet attól, de ez teljesen normális. Élj egészségesen, mozogj min. heti 3x 1 órát és nem hízol el.

2013. okt. 30. 12:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Képzelem milyen szabályosak és intenzívek lehetnek azok a felülések, ha 150-et meg tudsz csinálni, ráadásul elsőre... :)

Mint az élet oly sok területén itt sem a mennyiség, hanem a minőség a fontos.

Egy szabályos hasprés 6-8 másodpercig tart és jó ha elsőre egyet(!) meg tudsz csinálni, ha 20-30-at megcsinálsz, az már nagyon jó, az 50 meg szuper.

De többet érsz a guggolással, nagyságrendekkel több energiát használsz el vele, mert a comb nagyságrendekkel nagyobb izom, mint a has.

2013. okt. 30. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!