Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak 60 kg-t május...

Hogy fogyjak 60 kg-t május végéig?

Figyelt kérdés

160 kg vagyok és nem tudok egészséges étrendet kialakítani (ne firtassuk, tényleg nem kifogás).

Tényként fogadjuk el, hogy 20 éves srác vagyok, kiskoromtól kövér. Nem akarok orvoshoz menni.

Ti ilyen állapotban bármilyen fogyókúrának belekezdenétek?

Szerintetek is egészségesebb a jelenlegi állapotomban koplalni mint sem tovább csinálni az eddigi életmódomat?

Minden boldogság forrásom az étel, addig kattogok amíg nem zabálok.

2013. okt. 13. 21:16
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Pedig orvoshoz kéne menned, mert a leírtak szerint neked pszichés betegséged van.

Májusig pedig nem lehet ennyit lefogyni, minimum másfél év kellene hozzá.

2013. okt. 13. 21:31
 2/27 anonim válasza:
60 kg rengeteg, én mindenképp orvos tanácsát kérném ki. Amúgy ezt a kattogás részt megértem, én is folyamatosan csak ennék, és annyit eszek amennyi előttem van, nem csak annyit ami jól esne a gyomromnak. Én viszont nem hízok, ami kicsit már-már ijesztő. Viszont ha te hízékony vagy akkor biztosan kevesebbet kell majd enned ezután, mert ha sikerül is leadni a kilókat, ezt folytatva hamar vissza fognak jönni.
2013. okt. 13. 21:35
 3/27 anonim ***** válasza:

Ezt inkább a Sport kategóriában kérdezd meg, ott vannak a hozzáértők.

De első körben orvosi vizsgálat szerintem is kéne.

2013. okt. 13. 21:35
 4/27 A kérdező kommentje:
Nem lehet orvos, nem. Egyszer voltam azt mondta diétázzak, másodszor azt mondta szépen haladok pedig nem is diétáztam. A családom miatt nem akarok, hiába írnának diétát, nem erőszakolhatom rájuk.
2013. okt. 13. 21:38
 5/27 anonim ***** válasza:
52%
Előbb pszihiáter aztán egy diabetikus szakember. Durva pszihés ember vagy.
2013. okt. 13. 21:43
 6/27 anonim ***** válasza:

Bocs, de azok alapján amiket írsz, nem hinném, hogy tényleg le akarsz fogyni. Te is csak várod a sült galambot, de tenni bármit is még minimálisan sem vagy hajlandó érte.

Megpróbálhatsz koplalni, de ha valóban ilyen falási rohamaid vannak fél napnál tovább nem fog menni. Ezért kéne orvos vagy dietetikus tanácsát kérned.

A családod pedig ne érdekeljen, magadért akarsz lefogyni, nem? Azt pedig csak normális, diétás étrenddel lehet... Tanulj meg magadra főzni és nem kell a család miatt aggódni. Az, hogy te diétázol nem jelenti azt, hogy nekik is kell. Ennyi.

2013. okt. 13. 21:50
 7/27 A kérdező kommentje:

Nem érted, nincs miből főzni és időm sincs. Suliban vagyok. Holnap reggeltől este 6-ig suliban leszek.

Anyámék egy teljesen más világ, nem lehet velük konzultálni. Múltkor üvöltöttem már velük, hogy ők tehetnek mindenről. 3-4 perc múlva mintha semmi sem történt volna bejött és megkérdezte éhes vagyok-e.

2013. okt. 13. 21:54
 8/27 A kérdező kommentje:
Bármit kész vagyok megtenni.
2013. okt. 13. 21:55
 9/27 anonim ***** válasza:
Sürgősen keress másik boldogságforrást. Zenehallgatás, online játékok, hangszerek, regények, rejtvények? Ha nem tudsz egészséges étrendet kialakítani, akkor csak a sport marad. Ezt ne úgy értsd, hogy legyél élsportoló, hanem úgy, hogy kezdj el többet mozogni. Szép lassan egyre könnyebb lesz, de először rohadt fárasztó a kevés is. (Személy szerint a fegyencedzést javaslom, mert egészen az alapoktól kezdi, és a hosszú sétákat a szép őszi tájon)
2013. okt. 13. 22:04
 10/27 A kérdező kommentje:
help me
2013. okt. 13. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!