Hogyan fogyjak le? 15/L
Figyelt kérdés
Heti 5 tesim van, heti kétszer járok kézilabda edzésekre. Reggelire egy pár falatot eszek, az iskolában általában 15:00-ig vagyok, oda 1 szendvicset és valamilyen gyümölcsöt viszek (alma, körte). Csak vizet iszom (kb.2,5 l). Iskola után ebédelek és utána nem eszek semmit. Így nem változik a súlyom... Kipróbáltam, hogy csak ebédet eszek és úgy tudtam valamennyit fogyni, de visszajött. Nagyon szeretem az édességet de attól is próbálok tartózkodni. Mit tudok még tenni? 168 cm 65 kg vagyok. Annyira nem vagyok kövér, de nagyon zavar. Kb. 58 kg szeretnék lenni.2013. okt. 13. 14:44
1/2 anonim válasza:
Milyen kenyérből van a szendvics? Rozskenyeret, barna kenyeret egyél szerintem :) Mit szoktál ebédelni? Édességtől sajnos búcsút kell venni egy időre, de a Norbi update ételek között rengeteg finomság van ami 1-es kódú :)
Sok sikert !!!
2/2 Vörösnefelejcs válasza:
Ha túl sokat mozogsz és keveset eszel (nem eszel vacsorára??), akkor nem fogysz, mert a szervezeted kétségbeesetten tartalékol. Ezt mióta csinálod, hogy ilyen keveset eszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!