Pötyike :D kérdése:
Hogyan fogyjak le?
Figyelt kérdés
70 rol lefogytam 60ra koplalassal..es most nemtom mivan velem lehet h a stressz v nemtom lehet h nincs eleg elhatarozasom akk lehet h volt mert nagyon kover voltam.most 160cm vok es 60kg szoval meg egy tizest lekellene dobni..nem akarok koplalni valami jo kis dieta kellene.14ebes vagyok lany.vagy h csinaljam naponta 5 szor keveset d azt is mit??nektek milyen bevalt modszereitek vannak??2013. okt. 8. 21:46
1/1 anonim válasza:
A szénhidrátcsökkentés sokaknak bejön. Nálam ezt tette, de más elemek is drasztikusan változtak, nem eszek pl. glutént, tejet, cukrot.
Egész belejöttem, most még jobban csinálom, mint régen, de most épp nem fogyok. Trükkös dolog a fogyás, legalábbis nálam, az én testem nagyon szeret stagnálni. Te már karcsúbb lehetsz nálam, ilyenkor nehezedhet a fogyás...
Én az életmódváltásban, egészséges és élvezetes táplálkozásban hiszek :) Mindenképpen ilyen irányban keresgélj. Mozogni sem árt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!