Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak 60 kg-t május...

Hogy fogyjak 60 kg-t május végéig?

Figyelt kérdés

160 kg vagyok és nem tudok egészséges étrendet kialakítani (ne firtassuk, tényleg nem kifogás).

Tényként fogadjuk el, hogy 20 éves srác vagyok, kiskoromtól kövér. Nem akarok orvoshoz menni.

Ti ilyen állapotban bármilyen fogyókúrának belekezdenétek?

Szerintetek is egészségesebb a jelenlegi állapotomban koplalni mint sem tovább csinálni az eddigi életmódomat?

Minden boldogság forrásom az étel, addig kattogok amíg nem zabálok.

2013. okt. 13. 21:16
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Ti mit csinálnátok?
2013. okt. 13. 22:11
 12/27 anonim ***** válasza:

Én kalóriát számolok a kaloriabazis.hu segítségével.

De főképpen a fehérjebevitelre megyek rá és a zsír és szénhidrát bevitelt minimalizálom.

Emellett mivel én sem vagyok nagy sportember igyekszem minél többet sétálni. Ha már egyben sétálsz legalább egy órát az is sokat használ, főleg a te súlyodnak.

Csak úgy szaladnak le rólam a kilók, pedig nem régóta csinálom.

2013. okt. 13. 22:21
 13/27 A kérdező kommentje:

Hány kiló vagy?

Amúgy ekkora súlyvesztésnél lógni fog a bőröm mindenféle képen?

2013. okt. 13. 22:22
 14/27 anonim ***** válasza:

Én 76,6 kg-ról indultam és most vagyok 72,5 kg, de egy percig sem voltam éhes. 18 napja csinálom egyébként és 64-62 kg-ra szeretnék lefogyni, szóval nincs messze a cél.

És biztos, hogy lógni fog a bőröd.

2013. okt. 13. 22:29
 15/27 A kérdező kommentje:
20 évesen.
2013. okt. 13. 22:31
 16/27 anonim ***** válasza:
Lógni fog, és 40kg-ot fogytam 1 év alatt és kicsit megnyúlt meg csíkos is lett, pedig sokat mozogtam mellé, sok öfehérjét, zöldséget és gyümölcsöt ettem és kentem is magam, pedig én is 21 vagyok. Valamit valamiért.
2013. okt. 13. 22:40
 17/27 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül a hasplasztika?
2013. okt. 13. 22:43
 18/27 A kérdező kommentje:
Plasztika után lehet feszes a bőröm, úgy rendesen? Maximum egy csík látszana?
2013. okt. 13. 22:44
 19/27 anonim ***** válasza:

Nem foghatod mind a 160 kilódat a szüleidre, hiszen ahhoz, hogy ekkorára hízz, neked kellett irtózatosan sokat zabálnod, nem a szüleid tömték beléd erőszakosan. A te testedről van szó, neked kell érte felelősséget vállalni. Először magadban keresd meg a hibát, majd kezdj el tenni érte. Egyél jóval kevesebbet és mozogj jóval többet!

És az, hogy nem akarsz orvoshoz menni a legnagyobb hülyeség. Ezzel a testsúllyal KÓROSAN ELHÍZOTT vagy! Csak a testsúlyod melegágya olyan betegségeknek, amik kinyírhatnak 40 éves korod előtt!! Cukorbetegség, magas vérnyomás, szívroham, ezek kockázata nálad irtózatosan magas, akkor is, ha csak 20 éves vagy! Ha elmész (egy hozzáértő) orvoshoz, és a szakvéleményt, leleteket megmutatod a szüleidnek, akkor ők is sokkal jobban odafigyelnek majd, hiszen az életed van kockán!

A koplalás ugyanúgy nem megoldás, mint a további zabálás sem. Ha az ételeid minőségén nem tudsz jelentősen javítani, akkor egyél belőle kevesebbet, turbózd fel zöldségekkel, de ne koplalj! Attól sem sportolni nem fogsz tudni (pedig mozgás kell a fogyáshoz), sem pedig az iskolában nem fogsz tudni teljesíteni. Ezt te sem akarhatod!

Az pedig, hogy az ételben találod meg a boldogságot nagy hülyeség. Maximum addig érzed jól magad, amíg épp eszel, utána meg jön a bűntudat. Kezdj el inkább mozogni, jó sokat, az rengeteg boldogsághormont felszabadít, sportolás után boldog leszel, és nem vágysz majd mindenféle szemét kajára. Vezess naplót arról, hogy mit eszel, ami sokat segít abban, hogy ne kezdj el habzsolni, mert ha azt bele kell írni a naplóba, akkor már nem olyan szép..

De az első legyen az orvos. Az életeddel játszol, ne legyél hisztis kislány.

2013. okt. 14. 08:32
 20/27 anonim ***** válasza:

Ne fotózd magadat és akkor nem fog mindenféle képen lógni a bőröd. :)

(A szó, amit kerestél: mindenféleképpen.)

2013. okt. 14. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!