Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak kb. május...

Hogyan fogyjak kb. május végéig 5-10 kg-ot?

Figyelt kérdés

150 centi méter vagyok és 54 kg.

Ez egy kicsit sok. mert az átlag ehhez a magassághoz 40-45 kg. Főleg hasból és combból szeretnék.De a többi testrészemet sem zárom ki.

Mivel iskolába járok, és kollégista vagyok sajnos nincs túl sok szabad időm,de azért naponta van kb minimum 1 órám.

És,hogy milyen mozgással tudnám elérni ezt a súlyt?

És ugye nekünk konyhai koszt van ezért nem nagyon tudunk "egészségesen" étkezni. De azért ki tudunk menni boltba és,hogy mi az az élelmiszer ami nem hizlal ám mégis olcsó? (A kolisoknak)

Előre is köszönöm a válaszokat.

L/16

2011. ápr. 10. 10:51
 1/3 A kérdező kommentje:
jaj és azt hozzá szeretném még tenni,hogy nem csak felesleg van rajtam. Az inkább a hasamon van. A lábamon a többsége izom,mert 5 éve rendszeresen sportolok. De azért ott is van felesleg.
2011. ápr. 10. 10:53
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

5 év rendszeres sport mellett, hacsak nem sakk, kizárt, hogy hájas legyél

mutass egy képet magadról!

2011. ápr. 10. 11:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne vegyél chips-eket,édességeket és rágcsálni valókat.Inkább gyümölcsöket. [link]

Már a boltok nagy részében látni ilyen "bio sarkot",ahol egészséges kaják és rágcsálni valók vannak.Mindenféle puffancsok és kukik.(=nem kell félre érteni,arra a sós puffancsra gondoltam),vannak egészséges teák stb...

Érdemes bemenni és szétnézni ott + válogatni.

Abban az egy órácskában nem tudom,hogy ki engednek-e.Akkor lemehetsz futni vagy sétálni,főleg ha itt a jó idő.Vagy csinálhatsz bent felüléseket,guggolásokat és különböző gyakorlatokat.

2011. ápr. 10. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!