Hogy fogyjak 60 kg-t május végéig?
160 kg vagyok és nem tudok egészséges étrendet kialakítani (ne firtassuk, tényleg nem kifogás).
Tényként fogadjuk el, hogy 20 éves srác vagyok, kiskoromtól kövér. Nem akarok orvoshoz menni.
Ti ilyen állapotban bármilyen fogyókúrának belekezdenétek?
Szerintetek is egészségesebb a jelenlegi állapotomban koplalni mint sem tovább csinálni az eddigi életmódomat?
Minden boldogság forrásom az étel, addig kattogok amíg nem zabálok.
"160 kg vagyok és nem tudok egészséges étrendet kialakítani (ne firtassuk, tényleg nem kifogás)."
De, ez kifogás.
Fogadd el, hogy az étrend és a testtömeg, testalak között ok-okozati viszony van.
Ha ezt sikerült elfogadnod, akkor már dönteni is könnyebb: vagy marad minden úgy, ahogy eddig és akkor akár 200+ kg is lehetsz, meg fiatal hulla, vagy változtatsz az életeden (diéta + sport) és akkor lehetsz szép, formás, egészséges.
Másokat meg ne hibáztass, vállalj felelősséget a tetteidért.
Soha senki nem fog helyetted lefogyni, ezt a "melót" neked kell megcsinálnod.
Köszönöm a válaszokat.
Ilyen esetekben kihez lehet fordulni, már mint orvoshoz? Budapesten hol van ilyen hely? A háziorvoshoz nem akarok menni, mert ő nyomatta velem többször a már leírt dolgot.
Hogy mi kell hozzá?
Elhatározás, akaraterő, kitartás, türelem, elméleti és gyakorlati tudás a szálkásító étrendről valamint az edzésekről.
Látod, a 2 kép között 2 év telt el.
Tudd, hogy ez a 2 év kell egy ilyen átalakuláshoz, ne akard siettetni, de add föl 3-4 hónap után, pláne nem 2 hét után.
Tudd, hogy életed legnehezebb küldetésére vállalkozol, ha ezt meg akarod csinálni, kib.aszott nehéz 2 év áll előtted, de azt is tudd, hogy a jutalom sem marad el és a befektetett munkával arányos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!