Fogyjak vagy hízzak?
15 éves lány vagyok, 168-9cm és 65kg. Méretek: 90-82-98, combom 56cm. A hasam általában behúzom, és úgy nem szokott látszani, szóval úgy 76cm. 38-as, néha 40-es nadrágot hordok, felsőből is ugyan így. Nyár vége óta híztam 5kg-t, és a derekam is 7 centivel több lett, pedig heti 2x kosarazok és nem hinném, hogy többet ennék mostanában. 13 éves korom körül elég gyorsan híztam 10 kg-t, 34-36-os ruhákat hordtam akkor, aztán 40-est. Sokan cikiztek, mert akkor a többiek ilyen 45-55kg között voltak. Szerintetek duci vagyok, vagy még hízhatok, szóval nincs bajom a súlyommal meg a méreteimmel? (70-75 kilósan ugye még nem lennék duci? Mert gondoltam rá, hogy addig még "belefér" és aztán ha daginak találnám magam, fogyóznék...)
Köszi a segítséget!
Hát talán mint ezen a rajzon, olyan a hasam, a combom viszont vékonyabb.
Kedves kérdező, sajnos már most sem vagy vékony, bár még normális.
75-75 kilóval duci lennél.
A 82-es derékbőség egy kicsit sok, főleg egy 15 éves lánynak.
Ne hízz, de jelenleg annyira fogynod sem kell, viszont a tendencia aggasztó, hogy gyorsan hízol.
"és aztán ha daginak találnám magam, fogyóznék"
Na ez az, ami nem fog működni.
ANyukád milyen testalkatú?
Sajnos esélyes, hogy örökké küzdeni fogsz a súlyoddal, ha már most ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!